Perde Pilavı

Pelin Karahan, Eylem Çelik ile Perde Pilavı tarifini gösterdi.

Malzemeler;
1 kg tavuk eti
(göğüs ve but karışık)
3,5 su bardağı pirinç
25 gr bitkisel margarin
1-2 yemek kaşığı ayçiçek yağı
1 çay bardağı kuş üzümü
1 çay bardağı dolmalık fıstık
yarım su bardağı kabukları soyulmuş bad3em
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay bardağı ayçiçek yağı
Hamuru İçin;
2 adet yumurta
2 yemek kaşığı yoğurt
50 gr bitkisel margarin
1-2 yemek kaşığı ayçiçek yağı
1 tatlı kaşığı tuz
alabildiği kadar un
Kek Kalıbını Yağlamak İçin;
50 gr bitkisel margarin

Show TV ekranlarında, bir yıldız mutfağa giriyor... Artık "akşama ne pişireceğim" diye düşünmeyin! Başarılı oyunculuğuyla, güzelliğiyle, güler yüzüyle, anneliğiyle milyonların sevdiği  Pelin Karahan,  televizyon ekranlarında ilk kez mutfaktaki meziyetlerini konuşturuyor.
Sevilen oyuncu Pelin Karahan, hafta içi her gün tadı damakta kalan  lezziz tarifler için birbirinden renkli konuklarını mutfağında ağırlıyor. Her gün elinin lezzetini yöresel yemeklerle buluşturan, mutfakta şahane tatlar ortaya çıkaran hanımlarla birlikte, şehir şehir Anadolu Mutfağı evlerinize geliyor.
“O yemeği hazırlarken neden ben aynı tadı, kıvamı tutturamıyorum” diyenler... Pelin Karahan'la Nefis Tarifler tam size göre... Her yemeğin tadına tat katan önemli ipuçları ve lezzet tüyoları da Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'de ekrana geliyor. 
Pelin Karahan, kimi zaman da birbirinden ünlü isimlerle bir yandan nefis yemekler hazırlanırken bir yandan da tadına doyulmaz sohbetler ediyor. 
İçinizi ısıtacak çorbalar, tadı damakta kalacak ana yemekler, masanızı donatacak  yöresel tatlar, bin bir çeşit tatlılar, çay saatinizde keyfinize keyif katacak pastalar, kurabiyeler, daha neler neler...