Dizi / Program / Film / Haber / Video / Oyuncu vb.
44 saniyede Bulgur Kebabı
Pelin Karahan'la Nefis Tariflerin 7. bölümünde ; Pelin Karahan Özden Aslan ile Bulgur kebabı tarifinin yapımını gösterdi.
Bulgur Kebabı Tarifi ;
Yarım kg yarma 250 gr kıyma 1 tatlı kaşığı tuz Alabildiği kadar su Kızartmak İçin, 2 yemek kaşığı tereyağı 2 su bardağı sıvıyağ 5 yumurta Hazırlanışı:
Bulgur ve kıyma harmanlanıp yoğrulur. El yordamı ile şekil verilir. Kaynayan suya tuz ilave edilerek haşlanır. Bir yumurta çırpılır. Haşlanan kebaplar yumurtaya bulanır. Tereyağı ve sıvı yağ eritilir. Yumurtalı kebaplar kızgın yağda kızartılır. Sıcak servis edilir.
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.