Pelin Akil’den ‘Ne Münasebet’ için yeni şarkı!

Ne Münasebet dizisi ile romantik komedide kendini ispatlayan ünlü oyuncu Pelin Akil, dizinin yeni bölümü için stüdyoya girdi ve sesiyle büyüledi.

 

Yetenekli oyuncu Pelin Akil, başrolünü Sarp Levendoğlu ile paylaştığı Show TV ekranlarında yayınlanan 'Ne Münasebet' dizisininyayınlanacak yeni bölümü için tekrar mikrofonu eline aldı.  Dizinin 7. Bölümü için seslendirdiği şarkı ile dinleyenlere zevkli anlar yaşattı.

 

Başrollerini ünlü oyuncular Sarp Levendoğlu ve Pelin Akil’in paylaştığı dizi; birbirlerine tutunarak ayakta kalmaya çalışan, aynı zamanda birbirileriyle tartışmaktan da geri kalmayan iki zıt karakterin bir araya geliş hikâyesini anlatıyor. “Ne Münasebet”, maceraperest ve bir o kadar da sorumsuz bir karakter olan Demir (Sarp Levendoğlu) ile kendini işine adayan idealist ve biraz da “erkek Fatma” halleriyle dikkat çeken Nil (Pelin Akil) karakterinin zorunlu iş arkadaşı olmalarıyla başlıyor. Farklılıklarıyla ortak başarılara ulaşmaya çalışan ve bunun için oldukça mücadele veren ikili için, nihayetinde romantik yakınlaşmanın da kaçınılmaz olacağı “Ne Münasebet” dizisi; 7. Bölümüyle 17 Ağustos Pazartesi akşamı saat 20.30’da Show TV ekranlarında!