Etli Fıstıklı Pilav

Pelin Karahan, Yasemin Kırıcı ile birlikte Etli fıstıklı Pilav'ın tarifini anlattı.

MALZEMELER:
5 adet kuzu incik
3-4 su bardağı baldo pirinç
200 gr tereyağı
50 gr badem
100 gr Antep fıstığı 
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tane karabiber

Hazırlanışı:
Et suyu tencereye dökülür. Etler didiklenir. Islatılmış pirinç et suyuna eklenir. Pişmeye bırakılır. Badem, fıstıklar haşlanır, süzülür. Yemişlerin kabukları ayıklanır. Tereyağı eritilir. Pişen ve demlenen pilavın üstüne eklenir. Tereyağında fıstık ve badem kavrulur. Pilav sunum tabağına alınır. Etler eklenir. Badem ve fıstıklar ilave edilerek sıcak servis edilir.

Show TV ekranlarında, bir yıldız mutfağa giriyor... Artık "akşama ne pişireceğim" diye düşünmeyin! Başarılı oyunculuğuyla, güzelliğiyle, güler yüzüyle, anneliğiyle milyonların sevdiği  Pelin Karahan,  televizyon ekranlarında ilk kez mutfaktaki meziyetlerini konuşturuyor.
Sevilen oyuncu Pelin Karahan, hafta içi her gün tadı damakta kalan  lezziz tarifler için birbirinden renkli konuklarını mutfağında ağırlıyor. Her gün elinin lezzetini yöresel yemeklerle buluşturan, mutfakta şahane tatlar ortaya çıkaran hanımlarla birlikte, şehir şehir Anadolu Mutfağı evlerinize geliyor.
“O yemeği hazırlarken neden ben aynı tadı, kıvamı tutturamıyorum” diyenler... Pelin Karahan'la Nefis Tarifler tam size göre... Her yemeğin tadına tat katan önemli ipuçları ve lezzet tüyoları da Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'de ekrana geliyor. 
Pelin Karahan, kimi zaman da birbirinden ünlü isimlerle bir yandan nefis yemekler hazırlanırken bir yandan da tadına doyulmaz sohbetler ediyor. 
İçinizi ısıtacak çorbalar, tadı damakta kalacak ana yemekler, masanızı donatacak  yöresel tatlar, bin bir çeşit tatlılar, çay saatinizde keyfinize keyif katacak pastalar, kurabiyeler, daha neler neler...