'Çiğ Süt' hakkında bilmeniz gereken her şey!

“Zahide Yetiş’le”’nin bugünkü konuğu Halk Sağlığı Uzmanı Doç. Dr. Oğuz Özyaral. Çiğ süt tüketilmesi ile ilgili önemli açıklamalar yapan Oğuz Özyaral, süt kaynatma yöntemleri hakkında bilgiler verdi. Kaynamaya başlayan sütün en az 20 dakika daha kaynatılması gerektiğini söyleyen Oğuz Özyaral, çiğ sütün içerisinde olabilecek hastalıklara da değindi.

Zahide Yetiş’le dopdolu içeriği, faydalı bilgileri, yüreğinize dokunacak hikayeleriyle hafta içi her gün Show TV’de izleyicileriyle buluşuyor. Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor.

Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Son teknoloji tıbbi olanaklarla, hepsi alanında uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarınıza “Zahide Yetiş’le”de çözüm aranıyor.