'Çiğ Süt' hakkında bilmeniz gereken her şey!

“Zahide Yetiş’le”’nin bugünkü konuğu Halk Sağlığı Uzmanı Doç. Dr. Oğuz Özyaral. Çiğ süt tüketilmesi ile ilgili önemli açıklamalar yapan Oğuz Özyaral, süt kaynatma yöntemleri hakkında bilgiler verdi. Kaynamaya başlayan sütün en az 20 dakika daha kaynatılması gerektiğini söyleyen Oğuz Özyaral, çiğ sütün içerisinde olabilecek hastalıklara da değindi.

Sağlığın güvenilir ismi, sabahın gülen yüzü Zahide Yetiş, dertlere derman olmaya devam ediyor.

 Sağlığınızla ilgili cevap aradığınız tüm soruları Türkiye’nin en ünlü doktorları canlı yayında yanıtlıyor.

 Maddi imkansızlıktan dolayı tedavi olamayan hastalar çareyi "Zahide Yetiş'le"de arıyor.

 Birbirinden değerli uzman konuklar, hayatı kolaylaştıran püf noktalar, ilişkiler, bitkisel karışımlar, sağlık haberlerindeki son gelişmeler…

 Aradığınız herşey "Zahide Yetiş'le"de...