Bulgur Kebabı

Pelin Karahan, Özden Aslan ile birlikte  Bulgur Kebab'ın tarifini anlattı.

Bulgur Kebabı Tarifi ;

Yarım kg yarma 
250 gr kıyma
1 tatlı kaşığı tuz 
Alabildiği kadar su 
Kızartmak İçin,
2 yemek kaşığı tereyağı
2 su bardağı sıvıyağ
5 yumurta 
Hazırlanışı:

Bulgur ve kıyma harmanlanıp yoğrulur. El yordamı ile şekil verilir. Kaynayan suya tuz ilave edilerek haşlanır. Bir yumurta çırpılır. Haşlanan kebaplar yumurtaya bulanır. Tereyağı ve sıvı yağ eritilir. Yumurtalı kebaplar kızgın yağda kızartılır. Sıcak servis edilir.

 

Show TV ekranlarında, bir yıldız mutfağa giriyor... Artık "akşama ne pişireceğim" diye düşünmeyin! Başarılı oyunculuğuyla, güzelliğiyle, güler yüzüyle, anneliğiyle milyonların sevdiği  Pelin Karahan,  televizyon ekranlarında ilk kez mutfaktaki meziyetlerini konuşturuyor.
Sevilen oyuncu Pelin Karahan, hafta içi her gün tadı damakta kalan  lezziz tarifler için birbirinden renkli konuklarını mutfağında ağırlıyor. Her gün elinin lezzetini yöresel yemeklerle buluşturan, mutfakta şahane tatlar ortaya çıkaran hanımlarla birlikte, şehir şehir Anadolu Mutfağı evlerinize geliyor.
“O yemeği hazırlarken neden ben aynı tadı, kıvamı tutturamıyorum” diyenler... Pelin Karahan'la Nefis Tarifler tam size göre... Her yemeğin tadına tat katan önemli ipuçları ve lezzet tüyoları da Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'de ekrana geliyor. 
Pelin Karahan, kimi zaman da birbirinden ünlü isimlerle bir yandan nefis yemekler hazırlanırken bir yandan da tadına doyulmaz sohbetler ediyor. 
İçinizi ısıtacak çorbalar, tadı damakta kalacak ana yemekler, masanızı donatacak  yöresel tatlar, bin bir çeşit tatlılar, çay saatinizde keyfinize keyif katacak pastalar, kurabiyeler, daha neler neler...