Muhteşem Yüzyıl heyecan dolu bölümüyle Show TV'de

Güncelleme: 24 Eylül 2014 Çarşamba, 08:04:06

“Muhteşem Yüzyıl”, ilgiyle izleyeceğiniz yirmi dokuzuncu bölümüyle, bu akşam saat 23.15’te Show TV’de.

 

Dev prodüksiyonuyla, “Muhteşem Yüzyıl”, 24 Eylül Çarşamba gecesi saat 23.15’te Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

 

Kaçmaya çalışırken kaza geçiren Prenses Isabella, yerde acıyla bileğini tutar. Sultan Süleyman, Prenses Isabella’yı kucağına alır ve kendi atına bindirir. Öte yandan, Gritti’nin mektubu, Prenses’in nişanlısı Prens Frederick’e ulaşmıştır.  Nişanlısının, korsanlar tarafından Sultan Süleyman’a satıldığını öğrenen Prens Frederick, Prenses’i Sultan Süleyman’ın elinden kurtarmaya kararlıdır.

 

Sümbül Ağa, Prenses Isabella’ya hizmet etmek için sık sık av köşküne gider. Av köşkünden ve esir tutulan prensesten habersiz olan Gül Ağa,  Sümbül Ağa’nın haremi sıklıkla terk etmesinden şüphelenir. Gül Ağa, Hürrem’e Sümbül Ağa’nın bir şeyler karıştırdığını söyler. Hürrem, Gül Ağa’dan Sümbül Ağa’nın nereye gittiğini öğrenmesini ister.

 

Bali Bey, Matrakçı ile meyhaneye gittiğinde, Gritti’nin meyhaneyi kapattığını öğrenir. İlk defa karşılaşan Gritti ve Bali Bey kavga eder. İbrahim Paşa, bu kapışmadan haberdar olur.

 

Mahidevran’ın ödeneğinin arttırıldığını öğrenen Hürrem, buna karşılık olarak haremi büyüterek şehzadeleri için yeni daireler yaptırmak ister. Hürrem, Valide’ye konuyu açtığında reddedilir.

 

Muhteşem Yüzyıl”, ilgiyle izleyeceğiniz yirmi dokuzuncu bölümüyle, bu akşam saat 23.15’te Show TV’de.