Yılanların Öcü'ne muhteşem gala yemeği

Güncelleme: 29 Ağustos 2014 Cuma, 09:41:41

1. Bölümü Yılanların Öcü dizi ekibi hep birlikte izledi

Fakir Baykurt’un ünlü eseri “Yılanların Öcü”nden televizyona aktarılan Koliba Film imzalı dizi, birinci bölümüyle dün akşam (27 Ağustos Çarşamba) Show TV izleyicileriyle buluştu.

 

Anadolu’nun keşfedilmemiş güzellikleri ile dolu ücra bir köyündeki insanların yaşamından kesitleri ve aşklarıanlatan dizinin başrol oyuncuları ve tüm yapım yönetim ekibi 1. Bölümü birlikte bir gala yemeğinde izlediler. Dizi, daha ilk bölümünde büyük bir başarıyı yakaladı ve 100 program içerisinde en çok izlenen ikinci yapım oldu.

 

 

Kapadokya Uçhisar Museum Hotel'de düzenlenen birinci bölüm kutlama yemeğine, Yapımcı Ata Türkoğlu, yönetmen Cemal Şan, senaristler Esen Ali Bilen, Bekir Baran Sıtkı, Rana Mamatlıoğlu, müzikleri yapan Kalan Müzik’in sahibi Hasan Saltık ve Yılanların Öcü oyuncuları katıldı. 

 

Cemal Toktaş, Hande Soral, Ceyda Ateş, Ahmet Varlı, Rüçhan ÇalışkurNail Kırmızıgül, Şebnem Dilligil,  Hande Kaptan, Mehmet Atay, Gonca Yakut, Burak Can, Nalan Örgüt, Sibel Şişman ve Erden Alkan diziyi heyecanla izlediler ve birbirlerini alkışlayarak kutladılar. Yılanların Öcü gala yemeği, tüm ekibin birlikte hatıra fotoğrafları çektirmesiyle sona erdi.

 

Yılanların Öcü’nde, aşkı uğruna her şeyi göze alan, köyün mert ve yiğit delikanlısı Kara Bayram, hayatın kötü sürprizler hazırladığı güzeller güzeli Fatma, varlığını Kara Bayram’a adamış olan Zahide, hayatın oyunları karşısında duvar olmuş, eğilmez, bükülmez, yıkılmaz Irazca, saf , masum sevginin sembolü olan Haceli ve Karataş Köyü sakinlerinin başlarından geçen dramatik olaylar ekranlara yansıtılıyor.