"Ömer ile aramda çok zıtlık var"

Güncelleme: 26 Ağustos 2014 Salı, 15:37:49

"Yılanların Öcü" dizisinin genç oyuncusu Burak Can, Show TV Sosyal Medya ekibinden Denizhan Koçdemir'e konuştu

"Yılanların Öcü" dizisinin genç oyuncusu Burak Can, showtv.com.tr'den Denizhan Koçdemir'e konuştu

 

Fantastik bir dizide gizli güçleri bulunan bir karakterden, Anadolu'nun tam ortasındaki bir köyde yaşayan karaktere... Sizin için çok farklı oldu mu? Projeye başlarken neler düşündünüz ?

 

Tabi ki farklı oldu çünkü bir önce ki projemde canlandırdığım karakter ve Yılanların Öcü dizisinde canlandırdığım karakter arasında çok fark var... Projeye başlarken çok heyecanlandım çünkü Anadolu'nun ortasında yaşan bir köy çocuğuna hayat verecektim. Heyecanımda hala ilk gün ki gibi devam ediyor :)

 

Fakir Baykurt'un eseri önce Metin Erksan'ın sonra da Şerif Gören'in yönetmenliğinde sinemaya uyarlanmıştı. Her iki filmde de Ömer karakterini çok hatırlayamadık. Canlandırdığınız Ömer Kimdir ?

 

Ömer, talihsiz bir olay sonrası anne ve babasını kaybediyor. Ablası Fatma ile beraber hayatın zorluklarına göğüs gerip, dimdik ayakta durmaya çalışıyor. Ömer'i hayata bağlayan iki kişi var biri Fatma biri de Ayşe.

  

"ÖMER İLE ARAMDA ÇOK ZITLIK VAR"

 

Canlandıracağın karakterleri daha önceden çalıştığını, onun kızgın mı, sinirli mi ya da o an neler hissettiğini anlamaya çalıştığını söyleşimsin bir röportajında. Senaryoyu okurken Ömer ile senin aranda benzerlik kurduğun veya zıtlık kurduğun şeyler var mı? Eğer varsa ikisini birden alabilir miyiz?

 

Ömer ile aramda benzerlikten çok zıtlık var. Ben çok sosyal, konuşkan ve cesaretli biriyimdir. Ömer ise daha çok içine kapanık, asosyal ve pek cesaretli olmayan bir karakter.

 

Dizi İstanbul'dan uzak, Kapadokya'da çekimleri yapılıyor. Bu senin aile ve okul hayatını bir arada götürmeni etkiliyor mu?

 

Ailem bana bu konuda çok büyük destek oldu. Onlarla her zaman iletişimdeyim. Okul hayatıma gelecek olursak, bu sene üniversiteyi kazandım ve dondurdum. Eğitimimi yarım bir şekilde almak istemedim.

 

Hayranlarınla sosyal medyadan kurduğun iletişim güçlü mü? Geri dönüşler nasıl ?

 

Ben güçlü olduğuna inanıyorum çünkü hepsi bana çok destek oluyor. Bu da benim enerjimi yükseltiyor, mutlu ediyor :)

 

Ömer gerçekten yaşasa ve instagram, twitter, facebook ya da hepsini birden mi kullanmayı tercih eder?

 

Ömer'in onları öğrenmesi epey bir zaman alır. Facebook ve twitter'ı daha çok kullanmaya çalışır diye düşünüyorum.

 

Ömer sosyal medyada en çok neyi favorilerine ekler ya da like eder?

 

Kesinlikle Ayşe'nin attığı tweetleri ve paylaştığı fotoğrafları! :) Dakika başı onu takip edip, neler yapıyor diye bakardı.

Röportajın devamı saat: 16:00'da internetten devam edecek.. Kesinlikle kaçırmamalısınız...

  de... 

video