"Samimi bir aile hikayesi"

Güncelleme: 22 Ağustos 2014 Cuma, 11:30:18

"Ah Neriman" dizisinin güzel oyuncusu Sezin Akbaşoğulları, diziyle ilgili sorularımızı yanıtladı

SHOW TV’nin yakında izleyiciyle buluşmaya hazırlandığı 'Ah Neriman' dizisinin 3 çocuğundan en büyüğü olan 'Itır', yani Sezin Akbaşoğulları HT Magazin’e konuştu.

 

Güzel oyuncuya çekim arasında çimlere uzanmış kitap okurken rastladık. Boş zamanlarında kitap okuyup müzik dinleyen oyuncu, diziyle ilgili sorularımızı yanıtladı.

 

Dizide canlandırdığınız Itır nasıl biri?

 

Itır ve kardeşleri varlığın içine doğmuş ama hikâye bu varlığın kaybedilmesiyle başlıyor. Neriman ve ailesi yokluğa düşüyor. Itır, doğru ve yanlış kavramları farklı olan biri. Bir oğlu var. Çok sorumluluk sahibi biri değil.

 

Biraz eğlenceye düşkün bir karakter mi?

 

Evet. Şuursuz diyebiliriz. Hayatın eğlenceli taraflarına düşkün. Belki de başka türlüsünü bilmediğindendir. Göreceğiz...

   

Perran Kutman ile beraber oynamak nasıl bir duygu?

  

Perran Kutman çok sevdiğim bir isimdir. 'Perihan Abla' ve 'Şehnaz Tango' ile büyüdük. Nefis bir aktris. Onunla bir projede oynamak çok gurur verici.

 

Kutman çok disiplinli. "Ezberleyip geliyorum diğer oyunculardan da bunu bekliyorum" dedi. Bu disiplin sizi zorluyor mu?

 

Ben de her zaman ezber yapıp gelirim. Ne yapacağımı önceden bilmek isterim. Ustanın da bu şekilde çalışması daha da rahatlatan bir şey. Bizim bilmediğimiz bazı şeyler oluyor. Onları da öğrenmiş oluyorum.

 

İzleyiciyi 'Ah Neriman'da neler bekliyor?

 

Televizyon izleyicisi sıcak aile dizilerini seviyor. Zannediyorum samimi ve sıcak bir aile hikâyesi görecekleri için 'Ah Neriman' ilgilerini çekecek.

 

 

 
video