Nez ve Cemal Hünal ile 'Gölgedekiler' röportajı!

Güncelleme: 24 Nisan 2014 Perşembe, 16:39:55

Nez ve Cemal Hünal ile 'Gölgedekiler' röportajı!

Ekranların tek paranormal-fantastik projesi olan ‘Gölgedekiler’ bu akşam saat 22.30’da, iki yeni kısa filmle SHOW TV’de...

 

‘Gölgedekiler’in bu hafta yayınlanacak birinci filmi iki kardeş ve bir gelin arasında yaşanan ürkütücü bir öyküyü ekranlara getirecek olan ‘Annenin Laneti’ olacak. İzleyenlerin uzun süre unutamayacakları ‘Annenin Laneti’nde lanetin pençesinde korkunç bir sona sürüklenen gelin Nergis’i şarkıcı Nezcanlandırırken, diğer rollerde Koray Tarhan, Nevin Efe Polat ve Caner Güler yer alıyor. ‘Gölgedekiler’in ikinci filmi ise; 1970’lerin 2010’lara karıştığı, zamanın sonsuzluğunda kaderleri kesişen iki insanın gerilimli ve esrarlı öyküsü olan ‘Mucize Gülleri’nde başrolleriCemal Hünal, Burcu Sülün ve Murat Parasayar paylaştı.

Röportaj: Tuğçe Çekinmez / HT Magazin

 

 

NEZ: ‘Hikâyeden çok etkilendim’

■ Oyunculukla bağınız nasıl oluştu?

Oyunculuk benim çocukluk hayalimdi. Londra’da oyunculuk eğitimi aldım. Türkiye’ye geldiğimdeoyunculuğun üzerine gitmedim. Birkaç denemeden sonra yoluma müzikle devam etme kararı aldım.

■ Daha önce de bir oyunculuk deneyimi yaşamıştınız...

Evet, ilk oyunculuk deneyimimi 2006’da yaşadım. Haluk Bilginer ve Özkan Uğur ile birlikte bir sit-com olan ‘Sıkı Dostlar’da rol aldım.

■ Gölgedekiler, oyunculuğa artık daha ağırlık vereceğinizin sinyali midir?

Kesinlikle. 35 yaşında biri olarak ne istediğimi daha iyi biliyorum. Müziği bırakmayacağım amaoyunculuğa ağırlık vereceğimi de söylemeliyim.

■ Gölgedekiler’in hangi özellikleri sizi cezbetti?

Çok sevdiğim bir arkadaşım bana teklifte bulundu. Sonra ekiple tanıştım. Her biri çok değerli insanlar. Sonra bana hikâyeyi verdiler. Okuduğumda gerçekten etkilendim. Bunun yanı sıra genelde bana hep kadınsı, cicili-bicili roller teklif edilmişti. Gölgedekiler’de ise birçok sorunun arasında debelenen bir kadın karakteri canlandırdım.

■ Sette ilginç bir olay yaşadınız mı?

Öyle ilginç bir olay yaşamadım ama çok eğlenceli ve tatmin edici bir çalışma süreci geçirdim.

■ Gölgedekiler’ hakkında ne düşünüyorsunuz?

Her bölümün farklı hikâyeleri var. O hikâyeler günlük yaşamda herkesin her an karşısına çıkacak türden. Gazetelerde okuyup ‘Bu nasıl olur?’ dediğimiz hikâyeler ekrana gelecek. Her hikâyenin eğitici ve öğretici yanları olacağını düşünüyorum.

 

CEMAL HÜNAL: ‘Böyle projelerle karşılaşamıyoruz’

 

■ Gölgedekiler dizisi sizi nasıl etkiledi?

Çok enteresan oldu aslında beklemediğim bir anda senaryoyu gönderdiler. Projenin doğası hakkında hiçbir bilgim yoktu. Alacakaranlık Kuşağı gibi, her bölüm başka hikâyeleri, başka oyuncuları olan birproje, bana çok farklı geldi.

■ Karakterinizin ilgi çekici tarafı neydi sizce?

Karakter gerçekten çok ilgimi çekti. Bir anda hayatında bir gün içinde çok beklenmedik tahmin edilemeyecek bir durumla karşılaşıp ertesi gün de büyük bir sürprizle karşılaşıyor.

■ Daha önce de yer aldığınız tek bölümlük başka proje oldu mu?

Bu şekilde hayır. Kendine özgü farklı nitelikte her hafta farklı bir hikâye ele alan bir proje içinde hiç yer almadım.

■ Çekimler sırasında sizi etkileyen şey neydi?

Senaryoda psikolojik etki hâkimdi. Birlikte çalıştığım oyuncunun canlandırdığı karakter, bunu rolüne tamamen bürünerek canlandırıyor olması ve ayrı dünyaları temsil ediyor olmamızın getirdiği bir tuhaflık vardı çekimlerde.

■ Gölgedekiler dizisi sizce neden izlenmeli?

Çok çekici ve baştan çıkarıcı bir format. Seyirciyi sürekli farklı sürprizler bekliyor. ‘Gölgedekiler’ yine izleyiciyi gerçeğin ve bilinenin ötesine taşıyacak.