Yusuf'u büyük bir pişmanlık bekliyor!

Güncelleme: 24 Şubat 2014 Pazartesi, 12:18:03

Yusuf'u büyük bir pişmanlık bekliyor!

Filiz ve Yusuf’un medresedeki büyülü geceleri tatsız bir sürprizle son bulur. İhalede Burhan’ın rakibi olan Feyyaz, onu, Filiz’i kaçırmakla tehdit etmektedir. Filiz’in tehlikede olduğunu anlayan Burhan ise Feyyaz’la ciddi bir savaşa girmek üzeredir.

 

Burhan’ın yanından bir an olsun ayrılmayan Turgut ailesi hakkında önemli bilgilere ulaşır. Bu bilgiler Turgut’un bildiklerinden farklı olduğu için kafasını karıştırır.

 

Filiz ve Yusuf arasındaki ilişki tüm engellere rağmen devam etmektedir. Azade ise ne yaparsa yapsın engel olamadığı bu ilişkiyi bitirmek için Yiğit’i devreye sokar. Yiğit’e akıl hocalığı yaparak, onu Filiz’le bir araya getirmeye çalışan Azade, gerçek aşkın karşısında duramayacağını acı bir şekilde anlayacaktır.

 

Geçmişini aramak için İstanbul’a gelen ve her şeyini bu uğurda harcamaya hazır olan Selma, geçmişiyle arasında bir bağ bulur ve önünde bir kapı açılır.

 

Yusuf ve Filiz aşkı dolu dizgin devam eder ancak Yusuf’un düşünmesi gereken bir de ailesi vardır. Hayatında ilk defa aşkı tadan Yusuf, Filiz’le zaman geçirdikçe, istemeden de olsa ailesini ihmal etmektedir. Yusuf’un bu ihmali onun her şeyi sorgulamasına neden olacak büyük bir olayı da beraberinde getirir. Yusuf belki de hayatı boyunca yaşayacağı bir pişmanlığın eşiğine gelecektir.

 

Her Sevda Bir Veda, bu akşam saat 20.00’de nefes kesecek yeni bölümüyle Show TV’de!