Filiz, babasının koştuğu şartı kabul edecek mi?

Güncelleme: 11 Şubat 2014 Salı, 10:00:58

Filiz, babasının koştuğu şartı kabul edecek mi?

Yapımcılığını C Yapım Film’in üstlendiği, Show TV’nin yeni dizisi ‘Her Sevda Bir Veda’ Pazartesi akşamı saat 20.00’de heyecan dolu ikinci bölümüyle izleyicileriyle buluşacak.

 

Turgut babasının intikamını almaya yemin etmiştir. Hayatını bu uğurda harcayan Turgut sonunda asıl düşmanının Burhan Kocadağ olduğunu anlar. İntikamını almak için holdinge gider ancak hiç beklemediği bir şekilde Burhan’ın hayatını kurtarır. Bunun üzerine Burhan’ın en gözde adamlarından biri olur ve yanında çalışmaya başlar. Burhan ise kendisini kimlerin öldürmeye çalıştığını bilmemekte ancak tahmin etmektedir. Bu sırada Filiz’in medrese projesine sponsor olmaya karar verir. Fakat bunun için Filiz’e bir şart koşmuştur. Eğer Filiz bu şartı kabul ederse istediği parayı verecektir.

 

Filiz ise gerçek kimliğini öğrendikten sonra onu yalancılıkla suçlayan Yusuf’a sinir olmaktadır. Zengin bir adamın kızı olmayı suç olarak görmemektedir. Oysa Yusuf, Filiz’in kim olduğunu önemsemez. Onun için önemli olan kendisine yalan söylemesidir. Medresede çalışmaya başlayan Filiz, Yusuf’u da kendisiyle çalışması için ikna eder. Aynı yerde çalışırlarsa sorunların hallolacağını düşünmektedir ancak işler hiç de beklediği gibi gitmez.

 

İtalya’daki hayatı Mahir ile birlikte biten Selma, Türkiye’ye gelmeye karar verir. Yitik geçmişinin peşine düşen Selma kısa zamanda tanınan biri haline gelir.İstanbul’un karmaşasında geçmişini arayan Selma’nın işi hiç de kolay değildir.

 

Her Sevda Bir Veda, 10 Şubat Pazartesi akşamı saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!