Usta sanatçı Uğur Yücel Sandık Kokusu'nda dengeleri değiştiriyor!

Güncelleme: 13 Mart 2024 Çarşamba, 11:31:16

Show TV’nin, yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, ilgiyle izlenen dizisi Sandık Kokusu’nun kadrosuna usta sanatçı Uğur Yücel dahil oldu.

Show TV’nin, yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, ilgiyle izlenen dizisi Sandık Kokusu’nun kadrosuna usta sanatçı Uğur Yücel dahil oldu. Geçtiğimiz hafta ekrana gelen 13. bölümde izleyici ile buluşan Uğur Yücel; Atilla’nın babası, tehlikeli mafya Hasan Başkaya karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. Atilla ile Karsu’nun aşkına engel olan ve Atilla’yı zorla Lale’yle evlendiren Hasan, bu akşam yayınlanacak yeni bölümde hapisten çıkıyor ve tüm dengeleri altüst etmeye geliyor. Karsu’yu araştırmaya başlayan Hasan, hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşacak.

HASAN VE FİLİZ’İN YOLU KESİŞİYOR!

Karsu’yu araştırırken tesadüfen Filiz’le karşılaşan Hasan, Filiz’in onu terslemesiyle önce şaşıracak, ardından Filiz’i merak etmeye başlayacak. Hasan ve Filiz’in ilk karşılaşmasında neler olacağı şimdiden büyük bir merakla beklenirken, iki usta sanatçı Demet Akbağ ve Uğur Yücel’in bir araya geldiği Sandık Kokusu’nda heyecan giderek yükselecek.

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay'ın yaptığı, yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun'un oturduğu “Sandık Kokusu”nun başrollerinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili, Meriç Aral, Seda Türkmen ve Levent Can ve Uğur Yücel gibi başarılı isimler yer alıyor.

Sandık Kokusu yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!