Celasun...

Güncelleme: 08 Haziran 2018 Cuma, 11:16:10

Kubilay Aka'nın rol aldığı Çukur'un Celasun'u kimdir? Celasun'un Çukur'daki büyük değişimi!

Bir asi ruh Celasun...

Vartolu'nun Çukur'a gelişiyle her şey Celasun için hem yerle bir olmuş hem de aynı zamanda yeniden başlamıştı. Öfkeliydi, Vartolu ve adamları tarafından öldürülen babasının intikamını almak için yemin etmişti.

Sadece Vartolu'ya değil Koçovalılar'a da büyük bir öfke duyuyordu. En büyük acıları Çukur halkının yani kendilerinin çektiğini düşünüyor, Koçovalılar'ın hayatına kaldığı yerden devam ettiğini söylüyordu. 

Celasun, İdris'in emri ile Vartolu'yu öldürecekken Yamaç son anda devreye girdi ve onu tuttu. Kendisine inanması gerektiğini bir gün her şeyin intikamını alacaklarını söyledi. Ancak Celasun'un ne öfkesi ne de hiddeti diniyordu.

Kardeşleri ve annesine bakmakla yükümlüydü babasının ölümünden sonra kahvehanede kapanınca zor durumda kaldılar. Ve Celasun, Koçovalılar'dan da intikam almak için silah depolarını patlattı. Yaptığı ortaya çıkınca da Yamaç'la teke tek kavgaya tutuştu ve kaybetti. Yamaç hırsızlık yaptığı eli bir daha kullanmayacağını söyledi.

Bu iplerin kopmasına sebep oldu.

Celasun, Vartolu'nun yanına gitti ve elini öptü. Ağa olarak Vartolu'yu kabul ettiğini söyledi.

Vartolu'nun bir numaralı adamı oldu. Ancak içten içe bir şeylerin peşindeydi..

Ve o gün geldiğinde Yamaç'ı zor durumda Vartolu'dan kurtararak, Yamaç'a elini uzattı ve "bu el senin abi" diyerek aslında gönülden bağlı olduğu tarafı göstermiş oldu. O zamana kadar içerde Vartolu'nun adamı olarak görünüp intikamını almanın peşindeydi.

Bundan sonra her zaman olduğu gibi Çukur'un adamı olarak kalacaktı.

Yamaç'la bir olup Çukur'u kurtarmak için savaşıyordu. İdris, Celasun'u oğlu olarak ilan etti.

Celasun, şimdi İdris Koçovalı'nın sağ kolu, Yamaç'ın kardeşiydi...