Yeni Gelin'in 50. Bölümünde neler olacak?

Güncelleme: 17 Mayıs 2018 Perşembe, 12:30:54

Şirin, evlilik masasına oturduğunda nikah memurunun o meşhur sorusuna “doğru” cevap vermenin, hiç de kolay olmadığını anlar.

Ayşe’nin, kendine gelin diye konağa getirdiği kadın, bambaşka biri çıkmıştır. Ve artık Helga, konağın en önemli misafiridir. Bu davetsiz misafir tabi ki kaynanaları ve en çok da Gülistan’ı rahatsız etmiştir. Çünkü İskender, Helga’ya hava atmak için abisinin yokluğunu fırsata çevirmiş, ağa rolünü üstlenmiştir. Kalender dönmeden, kadınların Helga’dan kurtulması gerekmektedir.Ayşe’nin, kendine gelin diye konağa getirdiği kadın, bambaşka biri çıkmıştır. Ve artık Helga, konağın en önemli misafiridir. Bu davetsiz misafir tabi ki kaynanaları ve en çok da Gülistan’ı rahatsız etmiştir. Çünkü İskender, Helga’ya hava atmak için abisinin yokluğunu fırsata çevirmiş, ağa rolünü üstlenmiştir. Kalender dönmeden, kadınların Helga’dan kurtulması gerekmektedir.

Kalender’in yokluğundan istifade eden sadece İskender değildir. Müsellim de yıldırım nikahıyla Elzem’le evlenmiş, sıra Türkmen’e gelmiştir. Nikah eğlencesinde kaynanalar, planını çoktan yapmıştır. Bir taştan bir kuş sürüsünü vuracaklar; hem Helga’dan kurtulacak, hem de Gökhan’ı baş göz edeceklerdir. Planlarının tıkır tıkır işlediğini zannettiklerinde hiç hesaba katmadıkları bir facianın eşiğine gelirler. Kaynanaların planı ters tepmiş, kabak Gülistan’ın başına patlamıştır. 

Korkut, Kalender’in yokluğunda iktidarı eline alır. Şirin, Baran’la evlenecektir. Şirin, babası olmadan evlenmeye yanaşmasa da son anda aldığı bir telefonla kararını değiştirir. Kalender, sonunda yerini belli etmiş, ne olursa olsun Şirin’in evlenmesini istemiştir. Bu, onun belki de son isteğidir. Şirin, evlenmeye ikna olur. Baran’la nikah masasına oturduğunda, nikah memurunun o meşhum sorusuna “doğru” cevap vermenin, hiç de kolay olmadığını anlar.