Yeni Gelin'in 44. Bölümünde neler olacak?

Güncelleme: 04 Nisan 2018 Çarşamba, 10:30:50

Baran, sonunda adalete teslim olmuştur, işlediği suçların bedelini ödemektedir. Fakat Baran’ı cezaevinde bekleyen tek şey, mahkûmluk değildir.

Düşmanları da onun cezasını vermek için fırsat kollamaktadır. Şirin, tüm bunlardan habersiz Baran’ı özlemekte, göz yaşı dökmektedir. Konak halkı, Şirin’in yüzünü güldürmek için ellerinden eleni yaparlar fakat fayda etmez. Kardeşlerini böyle görmeye dayanamayan abiler, küçük bir tatil organize ederler. Bozok’ları “çılgın” bir kamp tatili beklemektedir.


Bu sırada Bozok Konağı’nda da sıradan çılgınlıklar yaşanmaktadır. Ayşe, yeniden anne olmaya karar vermiştir. Bunun için, yaptığı kuvvet macununu; ne yapıp edip Kalender Ağa’ya içirecektir. Zavallı Kalender Ağa, yine eşlerinin hedef tahtası haline gelmiştir. Ayşe’nin tek amacı, kuvvet macununu Ağa’ya içirmek; Asiye ve Möhteber’inki de buna engel olmaktır. Konakta “sıcak” savaş başlar.


Bozok gençleri, konakta olup bitenlerden bihaber kampın tadını çıkarmaktadır. Fakat, Bozok kadınlarının olduğu bir ortamda en olmaması gereken şey olur. Kamp ateşine, turist kızlar da dahil olur. Entrikalar kraliçesi Nazgül, duruma kendi yöntemleriyle el koyar. Fakat Nazgül’ün kurduğu komplo; başka birinin komplosuyla boyut değiştirir. Bozok kadınları, bir bilinmeze götürülmektedir. Ne konaktakilerin, ne de cezaevindeki Baran’ın bundan haberi yoktur. Çünkü onlar, kendi canlarının derdindedir. Kalender, hastanede; Baran da cezaevi koğuşunda ölümle pençeleşmektedir. Konak halkı; üç ayrı yerde, üç ayrı şekilde uçurumun kenarındadır.