• Anasayfa /
  • Tehlikeli Karım oyuncuları kimdir?

Tehlikeli Karım oyuncuları kimdir?

Güncelleme: 17 Mart 2018 Cumartesi, 11:02:03

  • 1

    GONCA VUSLATERİ (DERİN GÜNDAY BOZTEPE)

    02.09.1986 tarihinde dünyaya gelmiştir. 1.65 boyundaki oyuncu siyah saçlı ve ela gözlüdür.

     

    Show TV'nin yeni dizisi Tehlikeli Karım'da Derin karakterini canlandırmaktadır.

  • 2

    SEÇKİN ÖZDEMİR (ALPER BOZTEPE)

    Seçkin Özdemir Kimdir, Kaç Yaşında?

    1981 yılında İstanbul’da doğan Seçkin Özdemir, Kocaeli İktisat Fakültesinden mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde oyunculuk eğitimini tamamladı. 2011 yılında ‘Leo’ karakterini canlandırdığı ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisi ile tanınan Özdemir, 2011-2012 yılları arasında Özge Özpirinçci’ ile başrollerini  paylaştığı ‘Al Yazmalım’ dizisinde rol aldı. Daha Sonra Bir Aşk Hikayesi, Günahkar, Racon Ailem İçin, Acı Aşk adlı dizilerinde rol alan Oyuncu, 2016 yılında Kiralık Aşk dizisinde ‘Pamir’ ve 2017 yılında Ateşböceği dizisinde ‘Barış’ karakterini canlandırmıştır. 2017 yılında da ‘ Bir Nefes Yeter’ filmi ilk sinema filmi deneyimini yaşamıştır.

    Seçkin Özdemir'in Oynadığı Diziler

    Acı Aşk/Bulut/2015

    Yaban Gülü/Burak/2008

    Al Yazmalım/İlyas/2011

    Muhteşem Yüzyıl/Leo/2011

    Bir Aşk Hikayesi/Korkut Ali/2013

    Günahkar/Ali Yusuf/2014

    Racon/Adnan/2015

    Kiralık Aşk/Pamir/2015

    Ateş Böceği/Barış/2017

    Seçkin Özdemir'in Oynadığı Filmler

    Bir Nefes Yeter/Yaman/2017

  • 3

    MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ (FIRAT ENGİN)

    Mustafa Üstündağ Kimdir, Kaç Yaşında?

    1977 yılında Mersin’de dünyaya gelen Mustafa Üstündağ, Müjdat Gezen Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nde eğitimini tamamlamıştır. ‘’İlk kez Yılan Hikayesi’’ dizisiyle kamera karşısına geçtikten sonra 2000-2007 yılları arasında ‘’Dikkat Bebek Var’’, ‘’Yıldızların Altında’’, ‘’Yarım Elma’’, ‘’Bedel’’, ‘’Hayat Bilgisi’’, ‘’Uy Başuma Gelenler’’, ‘’Aşka Sürgün’’ ve ‘’Yersiz Yurtsuz’’ dizilerinde rol almıştır. ‘’Kurtlar Vadisi Pusu’’ dizisinde canlandırdığı ‘’Muro’’ karakteriyle herkesin dikkatini üstüne toplayan Mustafa Üstündağ, daha sonrasında, ‘’Çılgın Kanal’’, ‘’Cümbür Cemaat Aile’’, ‘’Gün Akşam Oldu’’, ‘’İzmir Çetesi’’, ‘’Merhamet’’, ‘’Aşkın Kanunu’’, ‘’Muhteşem Yüzyıl Kösem’’, ‘’Bana Sevmeyi Anlat’’, ‘’Bu Sayılmaz’’ projelerinde kariyerindeki basamakları başarılı bir şekilde tırmanmaya devam etmiş ve son olarak da ‘’Çukur’’ dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştır. Bunların dışında birçok tiyatro oyununda ve sinema filminde yer alan Üstündağ’ın başlıca sinema filmleri şunlardır; ‘’Neredesin Firuze’’,  ‘’Emret Komutanım: Şah Mat’’, ‘Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine’’, ‘’Abimm’’, ‘’Deli Dumrul Kurtlar Kuşlar Aleminde’’, ‘’Kutsal Damacana 2: İt Men’’, ‘’Vay Arkadaş’’, ‘’Gulyabani’’ ve ‘’Şeytan Tüyü’’.

    Mustafa Üstündağ’ın Oynadığı Diziler

    Çukur / Kahraman / 2017

    Muhteşem Yüzyıl: Kösem / Kara Davut Paşa / 2015

    Merhamet / Sermet Karayel / 2013

    Kurtlar Vadisi Pusu / Muro / 2007-2009

    Emret Komutanım / Sado / 2005-2006

    Mustafa Üstündağ’ın Oynadığı Filmler 

    Şeytan Tüyü / Metin / 2015

    Kutsal Damacana 2: İt Men / Kurt Adam / 2009

    Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine / Muro / 2008

    Zincirbozan / Talat / 2007

    Zeynep’in Sekiz Günü / Ali / 2007

  • 4

    BİGE ÖNAL (SEDA ÇELİK)

  • 5

    ERDEM AKAKÇE (YAMAN ÇALIŞKAN)

  • 6

    CEREN SOYLU (FERDA AYDIN)

  • 7

    NİLAY ERDÖNMEZ (İPEK YILDIRIM)

    Nilay Erdönmez Kimdir, Kaç Yaşında?

    1986 yılında İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Tiyatro Ana Sanat Dalı mezunudur. Yüksek lisansını yine aynı üniversitesinin Sosyal Bilimler Enstitüsü 'nde, yine tiyatro sanatı üzerine tamamlamıştır. Rol aldığı 2012 yapımı Gözetleme Kulesi filmiyle ilk kez kamera karşısına geçmiş ve bu filmdeki rolüyle, Adana Altın Koza, Nürnberg Film Festivalleri de dahil olmak üzere, ulusal ve uluslararası pek çok festivalde en iyi kadın oyuncu ödülünü almıştır. Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam, Sevdaluk, İstanbullu Gelin adlı televizyon dizilerinde rol almış, son olarak Bütün Saadetler Mümkündür adlı sinema filminde Gülce karakterini, baş rollerini paylaştığı Mezarcı filminde ise Burcu karakterini canlandırmıştır.  

  • 8

    BİHTER DİNÇEL (HANDE BOZTEPE)

  • 9

    FATİH DÖNMEZ (KIVANÇ YILMAZ)

    Fatih Dönmez Kimdir, Kaç Yaşında?

    Almanya'da doğdu.İlkokuldan itibaren oyunculuğa ilgi duydu.  İlk ve orta öğrenimini Kuşadası 'nda tamamladı. Daha sonra Ankara Üniversitesi DTCF'de Latin Dili ve Edebiyatı okudu ama yarım bırakarak Akademi İstanbul Tiyatro Bölümünde oyunculuk okudu.2002 de Işıl Kasapoğlu ve akademiden arkadaşlarıyla birlikte Semaver Kumpanya'nın kuruluşunda görev aldı. Semaver Kumpanya 'da 12.Gece, Murtaza, Süleyman ve Öbürsüler, Fırtına, Chamaco, Nasreddin Hoca, Bir Varmış Hiç Yokmuş, Titus, Mem ile Zin gibi oyunlarda oynadı. 

    Aynı zamanda televizyonda Yabancı Damat, Bu Kalp Seni Unutur mu,Ustura Kemal,Vazgeç Gönlüm, Bir Aşk Hikayesi, Adı Mutluluk,Güneşin Kızları, Poyraz Karayel, Yedi yüz, Kalp Atışı gibi dizilerde ve pek çok sinema filminde oynadı. 

    2014 te Tiyatrokare ekibine katıldı.Halen Leyla'nın Evi ve Fosforlu Müzikali'nde oynamaktadır. Evli ve bir kız çocuğu babası olan Fatih'in oyunculuk dışındaki en büyük tutkuları kitaplar, müzik, spor ve denizdir.

  • 10

    HAKAN ATALAY (ŞAHİN EGE)

  • 11

    MERT AYDIN (ÇINAR KAYA)

  • 12

    EMİNE ŞANS UMAR (LÜTFİYE BOZTEPE)

    Emine Şans Umar Kimdir, Kaç Yaşında?

    1961 yılında dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezundur. Rol aldığı dizi ve filmler; Tehlikeli Karım , Babamın Günahları , Fazilet Hanımın Kızları , Kara Gül, Sen Benimsin, Sakarya Fırat, Köprü, Erkekler Ağlamaz, Hayat Türküsü, Bir Demet Tiyatro,Yol Arkadaşım, Kayıp Aranıyor, Zoraki Başkan,Acemi Müezzin, Alacakaranlık,Koçum Benim,Yedi Numara, Güneş Yanıkları, Son Mektup, Av Mevsimi, Destere, Maruf

  • 13

    GÖRKEM KASAL (İBRAHİM ASLAN)

    Görkem Kasal Kimdir, Kaç Yaşında?

    22 Ağustos 1989 tarihinde Ankara’da doğan Görkem Kasal, Galileo Galilei İtalyan Lisesi mezunudur. New York Film Academy’deki kamera önü oyunculuğu eğitiminden sonra 2012 yılında Bilgi Üniversitesi Sahne Sanatları Alanı bölümünden mezun olmuştur. Tiyatro YanEtki ve Kumbaracı50 gibi toplulukların sahnelerinde çeşitli oyunlarda oynamıştır. Amerika’da vizyona giren ilk ve tek türk filmi olan Baskın:Karabasan’ın başrol oyunculuğunun yanısıra; Trt Tv Filmleri kuşağından İmkansız Olasılık filmi ile adını televizyonda da duyurmuştur. 

  • 14

    MELİSA DARICI (TÜLİN TAŞÇI)

    Melisa Darıcı Kimdir, Kaç Yaşında?

    29 Mart 1986 İzmir doğumludur. Pamukkale universitesi İktisat bölumünden mezun oldu. Şuan Beykent üniversitesi tiyatro bölümü dördüncü sınıf ögrencisi. 

     

     

  • 15

    ERDAL BARAN ŞAHİN (DOĞU BALKAN)

    Erdal Baran Şahin Kimdir, Kaç Yaşında?

    Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat bölümünü bırakıp İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturgi Bölümü’ne girdi. Çağdaş Drama Derneği’nde Yaratıcı Drama Liderliği / Eğitmenliği Programına katılarak Yaratıcı Drama eğitimi aldı. Tiyatro eğitim sürecine ise ilk olarak TOBAV’ da başladı.

    Yrd.Doç. Ömer Adıgüzel’den Süreçsel Drama, Luciano İOGNA, Yrd.Doç. Mette Boe Lyngstad ve Janecke Thesen’den Forum Tiyatro ve Jokerlik eğitimi aldı. Funda Özşener’den Oyun Yazarlığı, Camal Seyidakmatova’dan Meditasyon Metodu İle Role Girme, Ashish Sankrityayan’dan Dhrupad / Hint Vokal Tekniği atölyeleri aldı.

    Luciano İOGNA yönetmenliğinde kurulan ÇDD Forum Ekibi’nin bir üyesi olarak Forum Tiyatro alanında çalışmalar yürüttü. Aşağıdakilerden Hangisi, Mobing gibi forum oyunlarında oynadı. Sarıyer Sanat Tiyatrosu, Etopya Tiyatro Topluluğu, ÇDD Forum Tiyatro Ekibi, Maskkara Tiyatrosu, TiyatroFobi gibi birçok tiyatro topluluğunda teknik, yönetmen yardımcısı ve oyuncu olarak görev yaptı.

    Kadıköy Anadolu Lisesi, 37 Sanat Merkezi, Sulukule Platformu, Bilgi Koleji, Esenkent Kooperatifi,  Kültür Karıncaları gibi kurumlarda Yaratıcı Drama eğitmenliği yaptı. 17.Uluslararası Eğitimde Yaratıcı Drama Semineri ve Kongresi’nde görev yaptı.

    2011 yılında Şirin Öten ile birlikte Tiyatrofobi’yi kurdu. Bu süreçte Tiyatro Gazetesi, Sinek Dergi, Edepsiz Dergi, Diren Sanat, Dramaturji.com adlı yayınlarda yazılar yazdı. Sevgili Doktor, Kolâj, Bir Varmış Hiç Yokmuş, Salpa, Mut, Aile Mezarlığı oyunlarında oynadı. Batman, Sidik, Tüccar adlı kısa filmlerde ve çeşitli reklam filmlerinde çalıştı. Kes Yapıştır, Dar Elbise adlı uzun metraj filmlerde oynadı. Saklı Bahçede Aşk adlı uzun metraj filmde ise cast direktörlüğü yaptı. Eğlence Mühendisleri adlı firmada oyuncu olarak çalıştı. Bisanfa Sanat Akademisi bünyesinde ise senaryo çalışmaları yürüttü. 

    2014-2015 sezonunda kaleme aldığı ve yönettiği Ben Bir Başkasıdır isimli tiyatro oyunu sahnelenmeye devam ederken, 2015 yılında ortaklarıyla birlikte EğlenİŞ’i kurarak kurumsal firmalara yaratıcı drama eğitimleri vermeye başladı. Atlas Global, Beyaz Fırın, Turkcell, gibi kurumsal yapıların çalışanlarına ve yöneticilerine sanat atölyeleri gerçekleştirerek kariyerine devam ediyor.

  • 16

    BURAK AKYOL (KADİR ŞEKERCİ)

    Burak Akyol Kimdir, Kaç Yaşında?

    17 Mayıs 1990 Tarihinde İstanbul’da doğdu.

    Performans Sanatçısı/Oyuncu

    2012 yılında Istanbul Bilgi Universitesi, Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü Performans Sanatları Ana Bilim Dalından mezun oldu. Ardından Istanbul Bilgi Universitesi Kültür Yönetimi bölümünde yüksek lisans eğitimi almaya başladı.

    2007-2011 yılları arasında Eva Blazikova ile Duncan Tekniği, Bruno Isakoviç ile Beden Odaklı Atölyeler, Zişan Uğurlu ile Drama Oyunculuğu ve Viewpoint Tekniği, Dilek Dervişoğlu ile Champs; Modern Dans ve Çağdaş Dans, Şükran Moral ile Sokak Performansı, Berrak Yedek ile Beden Kullanımı ve Obje İlişkisi üzerine atölyelere katıldı.

    Zişan Uğurlu yönetmeliğinde Su Terapisi ve Black Market, Şükran Moral ile Sokak Performansı, Prospero Dans Topluluğu ile Mesele, Actors Without Borders Istanbul ile Kebap, Pangar Tiyatro ile Macbeth ve Tomeo Verges ile Turkish Chicken adlı performans ve tiyatro projelerinde oynadı. 2012 yılında Tiyatrofobi grubuna dâhil oldu ve Aile Mezarlığı oyununda sahne aldı.

    Okyanus Koleji, Şişli Terakki Lisesi, Enka Okulları ve İTÜ Geliştirme Vakfı Natuk Birkan İlköğretim Okulu adlı kurumlarda Modern Dans, Bale ve Hiphop alanlarında eğitim verdi ve çeşitli gösterilerde koreograf olarak görev yaptı.

    2013 yılında Her Şey Yolunda Merkez adlı dizide ve 2015 yılında Bir Şey Değilim adlı uzun metraj bir sinema filminde rol aldı.