Yeni Gelin'in 36. Bölümünde neler olacak?

Güncelleme: 08 Şubat 2018 Perşembe, 12:36:40

Yeni Gelin'in 36. Bölümünde; Bozok’lar için artık ölmek var, dönmek yoktur. Bozok’lar Boran’ın mekanına baskın yaptığında kimsenin aklına gelmeyen olur. Silahlar patladığında herşey için artık çok geçtir.

Bella ve Kamil, Boran’ın adamları tarafından kaçırılmıştır. Boran’ın adamları; Bella’yı Şirin, Kamil’i de sevgilisi zannettiği için önce Kamil’den kurtulmayı planlarlar. Kamil’i öldüreceklerdir. Bozok’larınsa bundan haberi yoktur. Bella ve Kamil’i Portekiz yolunda bilmekte, Şirin’in kaçırıldığını sanıp her yerde Şirin’i aramaktadırlar. Ki bu sırada yanlış anlama silsilesine bir halka daha eklenir. Konak halkı, Kalender’in de kaçırıldığını sanarlar.

Kalender’in oğulları ve kardeşleri bunun üzerine operasyona karar verirler. Baran ve Bozok’lar büyük hazırlıklarla operasyona başlarlar. Fakat Baran, bastıkları mekanda Boran’ı değil, onun kardeşini bulunca yanlış anlama silsilesine nerdeyse en büyük halka eklenir. Baran, başını kurtaramayacağı bir belaya sokmuştur.

Şirin’in konağa dönüşüyle taşlar bir bir yerine oturmuş; Bella ve Kamil’in Boran’ın elinde esir olduğu öğrenilmiştir. Bunun üzerine Bozok’lar; Kalender Ağa öncülüğünde en büyük operasyonlarına girişirler. Bozok’lar için artık ölmek var, dönmek yoktur. Bozok’lar Boran’ın mekanına baskın yaptığında kimsenin aklına gelmeyen olur. Silahlar patladığında herşey için artık çok geçtir.