Yeni Gelin reytinglerde birinci!

Güncelleme: 04 Şubat 2018 Pazar, 10:41:31

Yeni Gelin, dün akşam ekrana gelen 35. bölümüyle yine izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı.

Show TV’nin kahkaha dolu dizisi Yeni Gelin, dün akşam ekrana gelen 35. bölümüyle yine izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı. Zirveden inmeyen Yeni Gelin, Total’de 7,22 izlenme oranı (rating), 15,89 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. Merakla beklenen bölümün başlamasıyla birlikte izleyiciler Twitter’da #ailemiçin etiketi ile yorumlarını paylaştı. Show TV’nin beğeniyle izlenen Yeni Gelin dizisinin başrollerini Jessica May ve Tolga Mendi paylaşırken; dizide Mustafa Avkıran, Sema Keçik, Dağhan Külegeç, Yonca Şahinbaş, Zeynep Kankonde, Lale Başar, Renan Bilek ve daha birçok ünlü oyuncu yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Ersoy Güler ve Tülay Kocatürk üstleniyor.

Yeni Gelin’in dün akşam ekrana gelen 35. bölümünde Esmeralda’ya daha fazla tahammül edemeyen Bella, Esmeralda’yı hem Adana’ya geldiğine hem de Hazar’a yaklaştığına pişman etti. Esmeralda’ya tokat atan Bella, evliliğini kurtardı fakat holdingin tek kurtuluş planını da alt üst etti. Bunun üzerine Kalender, Möhteber’den borç para istedi. Kalender Ağa, borç parayı alabilmek için Möhteber’in resmi nikah teklifine evet demek zorunda kaldı. Şirketin çıkış yolunu kapatan Bella, müşterileri beklemek yerine onların ayağına gitmeye karar verdi. Hazar, Bella ve Kamil, iş seyahatine çıkmak üzere havalimanına giderken Bozoklardan alacağı olan Boran Ağa, herkesin planını alt üst etti. Şirin’i kaçırmayı kafasına koyan Boran Ağa, Şirin sandığı Bella’yı Kamil’le birlikte kaçırdı. Boran Ağa’nın yaptığı yanlış konak halkının üzerine bir kabus gibi çöktü.

YENİ GELİN’İN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Yapımcılığını Süreç Film/Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Show TV'nin kahkaha dolu dizisi "Yeni Gelin"in 36. bölüm tanıtımı yayınlandı. Boran Dolan’ın Şirin yerine Bella ve babası Kamil’in kaçırıldığını anladığı, Şirin’in kaçırıldığını düşünen Bozokların ise Dolanların evine sızdığı tanıtımda Bozok kadınları arasında işler karışıyor.