1. yılını kutlayan Yeni Gelin yine zirvede!

Güncelleme: 28 Ocak 2018 Pazar, 11:08:31

Show TV'nin eğlenceli dizisi Yeni Gelin reytinglerde birinci!

Show TV’nin kahkaha dolu dizisi Yeni Gelin, dün akşam ekrana gelen 34. bölümüyle yine izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı.

Zirveyi bırakmayan Yeni Gelin, Total’de 7,50 izlenme oranı (rating), 16,02 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. Merakla beklenen bölümün başlamasıyla birlikte izleyiciler Twitter’da #hayallerim etiketi ile yorumlarını paylaştı. Show TV’nin beğeniyle izlenen Yeni Gelin dizisinin başrollerini Jessica May ve Tolga Mendi paylaşırken; dizide Mustafa Avkıran, Sema Keçik, Dağhan Külegeç, Yonca Şahinbaş, Zeynep Kankonde, Lale Başar, Renan Bilek ve daha birçok ünlü oyuncu yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Ersoy Güler ve Tülay Kocatürk üstleniyor.

 

CUMARTESİNİN ŞAMPİYONU YENİ GELİN 1. YILINI KUTLADI!

Usta oyuncu kadrosu ve renkli senaryosuyla 1 yıldır Show TV ekranını şenlendiren Yeni Gelin ekibi, Adana'ya gidişlerinin yıldönümünü dün akşam yayınlanan yeni bölümü birlikte izleyerek kutladı. Başarının ardındaki göz dolduran kadro bu özel gecede pasta keserek zirvenin tadını çıkardı. Yeni Gelin’in başrol oyuncularından Jessica May, “Gün geçtikçe ailemiz büyüyor, bizimle birlikte sevinip, bizimle birlikte üzülen, bizimle birlikte heyecanlanan herkese çok teşekkür ederim.” sözleriyle duygularını ifade ederken partneri Tolga Mendi, “İlk başrolümü Adana'da yani kendi memleketimde almış olmam benim için ayrı bir gurur ve mutluluk. Şu günlerde de dizimizin 1. yılını deviriyor olması yine aynı şekilde çok mutlu edici ve gurur verici bir durum.” dedi.

 

“ADANALIYIK ALLAH’IN ADAMIYIK!”

Dizinin Kalender Ağa’sı Mustafa Avkıran, “Adanalıyık Allah'ın adamıyık… lafının ne demek olduğunu öğrendik önce, sonra da Yaşar Kemal, Orhan Kemal'lerin yaza yaza bitiremediği ve bitmemesini umut ettiğimiz bereketli toprakları… Bir yıl olmuş dört mevsim geçmiş yani hala Adanalıyık diyemem ama ekmeğini yedik suyunu içtik ya Adanalıyık şimdilik.”, Sema Keçik “Başka bir şehirde bir yılın bu kadar çabuk geçmiş olması; setin ve işin çok keyifli, Adana'nın yaşam ritminin huzurlu ve rahat olmasına bağlı diye düşünüyorum.” , Yonca Şahinbaş “Yeni Gelin'in Adana'da çekileceğini öğrendiğimde çok sevinmiştim çünkü alışık olduğum bir yerdi. Seyircilerimize de bizi taşıdıkları zirve için sonsuz teşekkürler.”, Zeynep Kankonde “Hayatımdaki en kıymetli deneyimlerden biri oldu. Bana kattıkları için bu deneyime sebep olanlara minnet duyuyorum.” ve Dağhan Külegeç “Türk sinemasının yapı taşlarından birini oluşturan güzel Adana'da son bir yıldır yaşayıp çalıştığım için son derece mutluyum. Bizi seyreden ve destekleyen bütün seyircilerimize teşekkür ederim.” sözleriyle izleyicilere teşekkürlerini sundu.

"Yeni Gelin" yeni bölümü ile 3 Şubat Cumartesi günü saat 20.00'de Show TV’de!