Aslı Tandoğan "Yuvamdaki Düşman"la dönüyor!

Güncelleme: 05 Mart 2019 Salı, 15:37:00

Başarılı oyuncu Aslı Tandoğan, Show TV’de ekrana gelecek Yuvamdaki Düşman dizisiyle seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Başarılı oyuncu Aslı Tandoğan, Show TV’de ekrana gelecek Yuvamdaki Düşman dizisiyle seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Yapımcılığını Düş Gezginleri’nin yaptığı, senaryosunu Rüya İşçileri’nin yazdığı, yönetmen koltuğuna ise Müge Uğurlar’ın oturduğu ‘Yuvamdaki Düşman’da Aslı Tandoğan, mutlu evliliğinde anne olma hayalini gerçekleştiren Yasemin Çifthanlı karakterine hayat veriyor.

27 yaşındaki Yasemin Çifthanlı eğitimli bir ailenin kızıdır. Eşi Murat Çifthanlı (Pamir Pekin) ile üniversitede okurken tanışmış ve bir aşk evliliği yapmıştır. Güçlü bir aileye gelin olarak giden Yasemin, dominant bir karakter olan kayınvalidesi Olcay'ın otoritesine boyun eğmeyi reddetse de eşine duyduğu aşk nedeniyle Çifthanlı Köşkü'nde aileyle beraber yaşamayı kabul etmiştir. En büyük hayali anne olmak olan Yasemin, 7 yılın ardından oğlu Kerem'in doğumuyla bu özlemine kavuşmuştur. Sıcakkanlı, dost canlısı, yardımsever ve çok güzel bir kadın olan Yasemin dış görünüşüne önem verse de dikkat çekmeyi sevmeyen bir yapıya sahiptir. Aradığı mutluluğu tam anlamıyla yakaladığı bir anda geçirdiği trafik kazasıyla Yasemin'in bütün hayatı alt üst olacaktır.

Başrollerinde Nebahat Çehre, Ece Çeşmioğlu, Pamir Pekin, Aslı Tandoğan’ın yer aldığı ‘Yuvamdaki Düşman’da ayrıca Pelin Öztekin, Hakan Dinçkol, Rıza Akın, Doğaç Yıldız, Cansu Türedi, Sultan Köroğlu Kılıç gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Pelin Karahan ve Çağdaş Onur Öztürk’ün sürpriz isimler olarak yer aldığı Yuvamdaki Düşman, psikolojik gerilim türündeki hikayesiyle ekranlara sıra dışı bir soluk getirecek. Yuvamdaki Düşman’da çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gözünü diktiği varlıklı ve mutlu bir ailenin hikayesi anlatılıyor. Genç kadın yeni bebek sahibi olmuş bu aileye bakıcı olarak girip gizli planını uygulamaya koyunca neler olacak?