Yeni Gelin zirveyi bırakmıyor!

Güncelleme: 17 Aralık 2017 Pazar, 11:04:08

Zirvedeki yerini koruyan Yeni Gelin, Total’de 7,09 izlenme oranı (rating), 16,22 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. Merakla beklenen bölümün başlam

Show TV’nin kahkaha dolu dizisi Yeni Gelin, dün akşam ekrana gelen 29. bölümüyle yine izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı. Zirvedeki yerini koruyan Yeni Gelin, Total’de 7,09 izlenme oranı (rating), 16,22 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. Merakla beklenen bölümün başlamasıyla birlikte izleyiciler Twitter’da #belalıtatil etiketi ile yorumlarını paylaştı. Show TV’nin beğeniyle izlenen Yeni Gelin dizisinin başrollerini Jessica May ve Tolga Mendi paylaşırken; dizide Mustafa Avkıran, Sema Keçik, Dağhan Külegeç, Yonca Şahinbaş, Zeynep Kankonde, Lale Başar, Renan Bilek ve daha birçok ünlü oyuncu yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Ersoy Güler ve Tülay Kocatürk üstleniyor.

Yeni Gelin’in dün akşam ekrana gelen 29. bölümünde otobüslerinin bozulmasıyla Antalya’ya, Möhteber ve kardeşlerinin oteline giden Bozoklar tatil yapma fırsatı yakaladı. Kalender bu tatili Bella’nın Adana’ya dönmesini sağlamak için fırsata dönüştürmek istedi. Bozok kadınlarının lunapark maceralarının renk kattığı bölümde Baran ve Şirin’in romantik dakikaları görülmeye değerdi. Lunapark’ta kadınları kaybeden ve başını derde sokan Ayşe karakola götürüldü. Otelde Asude’nin sevgilisi Ender’le karşılaşan Kalender Ağa ve Kamil, Ender’e kafa attı. Bu sırada masaj yaptıran Gökhan ve Kağan eşlerinin gazabından kurtulamadı. Ender’in polise gitmemesi için uğraşan Bozoklar her şeyi ellerine yüzlerine bulaştırdı. İçine düştükleri durumdan kurtulan Bozoklar gönüllerince eğlendi.