Yeni Gelin'in 26. Bölümünde neler olacak?

Güncelleme: 22 Kasım 2017 Çarşamba, 17:59:53

Kalender’in eşlerinin, Kalender’i geri döndürmek için kendileri dahil herşeyi yakmaya kalkmaları da sonuç vermemiş, Kalender evi yeniden terk etmiştir.

Yeni Gelin'in 26. Bölümünde; Kalender’in eşlerinin, Kalender’i geri döndürmek için kendileri dahil herşeyi yakmaya kalkmaları da sonuç vermemiş, Kalender evi yeniden terk etmiştir. Kadınlar yana yakıla yeni bir plan yapma derdine düşerler. Fakat Kalender, hiçbir şekilde konağa dönmeye niyetli değildir. Tek derdi, Asude’yi bulmaktır.  Kalender’in eşlerinin, Kalender’i geri döndürmek için kendileri dahil herşeyi yakmaya kalkmaları da sonuç vermemiş, Kalender evi yeniden terk etmiştir. Kadınlar yana yakıla yeni bir plan yapma derdine düşerler. Fakat Kalender, hiçbir şekilde konağa dönmeye niyetli değildir. Tek derdi, Asude’yi bulmaktır.

Kalender, Asude’yi hem yerde, hem gökte ararken, Kağan ve Gökhan onu Kapadokya’da bulur. Eşleriyle birlikte balayında olan Kağan ve Gökhan Kapadokya’da; aşka, romantizme ve eğlenceye doyacaklarını zannederken, kendilerini yine bir macera filminin ortasında bulur. Çünkü Asude, yeni sevgilisiyle Kapadokya’dadır. Tabi ki Kalender bunu öğrendikten sonra ne balayılarından hayır geleektir, ne de Kalender zapt edilebilecektir.

Kalender, Kapadokya’dan döndükten sonra konakta yine sular durulmamıştır. Çünkü kaynanalar, Kalender’le Asude’yi buluşturanın Bell olduğunu zannettikleri için yeni gelinin başına büyük bir çorap örerler. Fakat bu kez ördükleri çorap, tüm aile ilişkilerinin birbiri ardına sökülmesine sebep olur. Artık toparlanması imkansızdır.

Yeni Gelin yeni bölümüyle Cumartesi saat 20.00'de Show TV'de!