Vartolu’nun dövmesinin sırrı ne?

Güncelleme: 05 Kasım 2017 Pazar, 12:00:39

Show TV’nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Çukur’un son bölümünde görünen Vartolu’nun sırtındaki mahalleye özgü dövme, sosyete ve sanat dünyasında merak uyandırdı.

Show TV’NİN milyonları ekrana kilitleyen dizisi ‘Çukur’un yarın akşam yayınlanacak yeni bölümü merakla bekleniyor. Dizinin ikinci bölümü, Erkan Kolçak Köstendil’in canlandırdığı Vartolu Sadettin’in sırtındaki, Çukur Mahallesi’nin gençlerine özgü dövmesinin görüntüsüyle sona ermişti. Mahalleye aidiyetin simgesi olan o dövme, Çukur Mahallesi’ne çökmeye çalışan, bunun için kan döken Vartolu Sadettin’de niye vardı?

TAHMİNLER ÇEŞİTLİ

Vartolu Sadettin’in dövmesi, sosyal medyadaki gençlerden cemiyet hayatına kadar ‘Çukur’ dizisinin fanatiklerinin merak konusu oldu. İşte Vartolu dövmesi tahminleri...

Ziynet Sali

‘Altında çok şey var’

O dövmenin sırrını gerçekten çok merak ediyorum. Vartolu’nun dövmesinin sırrı ortaya çıkınca olaylar daha etkileyici hale gelecek. O dövmenin altından çok şeyler çıkacak. Bence Vartolu, ‘Çukur’a özendiğinden, oraya girebilmek için dövmeyi yaptırdı.

Safiye Soyman

‘Oradan birinin oğlu’

Bence Vartolu’nun mahallede bir evi var ama biz henüz bunu bilmiyoruz. Veya mahallede bir akrabası vardır ya da babası eskiden o mahallede oturuyordu. Belli mi olur? Senaryo harika, akıl sır ermiyor. Merakla bekliyorum.

İpek Açar

‘Koçovalı’nın oğludur’

Ben Vartolu’nun İdris Koçovalı’nın henüz bilinmeyen oğlu oldu- ğunu tahmin ediyorum. Bence o dövme de bunun göstergesi.

Burcu Güneş

‘Ters köşe yapacak’

Vartolu'nun dövmesi bizi ters köşeye yatıracak. Kanımca Vartolu, İdris Koçovalı’nın oğlu çıkacak. Dövme de yeni yapılmış değil, eski bir dövme. Ben öyle olduğunu tahmin ediyorum.

Cem Belevi

‘Çukur’a mı ait acaba?’

Bence dövmenin sırrı Vartolu’nun, Çukur Mahallesi’nden biri olmasındandır. O da mahalleye mi ait acaba? Öyle olduğunu kendisi bile bilmiyor olabilir.

 

SOSYETEDE 'ÇUKUR' HEYECANI!

 

Melisa Mutlu

‘Severek izliyorum’

Severek izlediğim bir dizi. Aras Bulut İynemli’ye bayılıyorum. ‘İçerde’ dizisindeki performansı harikaydı, ‘Çukur’da oyunculuğu tavan yaptı. Gelecek bölümler için şimdiden çok heyecanlıyım.

Gül Dürüst

‘Heyecanla bekliyorum’

Aras Bulut İynemli’yi önceki dizisi ‘İçerde’de çok beğeniyordum, bu dizide de başarısını sürdürüyor. Dövmenin dürüst olan, yalan söylemeyen, yiğitliği temsil eden insanlara yapıldığını düşünüyorum. Dizinin ilerleyen bölümlerde çok daha heyecanlı olacağını düşünüyorum.

Meltem Demir

‘Kadrosu çok iyi’

Aras Bulut İynemli’nin ‘İçerde’ dizisindeki hayranları bu diziyle sağlamlaşacak. Dilan Çiçek Deniz de harika bir seçim.

Fatoş Sarıgül

‘Yılın dizisi’

‘Çukur’ dizisini severek izliyorum. Senaryosu heyecan verici ve merak uyandırıcı. Modern ve simgelediği ait olma duygusu açısından çok dikkat çekici. Aras Bulut İynemli’nin oyunculuğundan bahsetmiyorum bile. Sezonun hatta yılın dizisi diyebilirim.

Fulya Nayman

‘Kalbimi kazandı’

Vartolu'nun dövmesinin sırrını anlamadım. Yeni bölümü merakla bekliyorum. ‘Çukur’un senaryosu çok güzel. Bu yılki favori dizim. Özellikle zenginden alıp fakire veren kabadayılık anlayışı etkileyici.

 

SOSYAL MEDYAYI SALLADI!

Geçen haftaki bölümün ardından sosyal medyada ‘Çukur’ dizisi ve Vartolu’nun dövmesinin sırrı hakkında pek çok yorum yapıldı. İşte bazı örnekler:

Adamın sırtındaki o dövme ne alaka ya? Bir şok daha yaşattı dizi. ‘Çukur’un simgesi olan dövme. Vay canına sayın seyirciler!

Nasıl ya? Vartolu, ‘Çukur’dan çıkma mı? Kafamda deli sorular!

Vartolu, Koçovalı’nın gençken sevdiği kadından hiç bilip görmediği oğlu mu? Sadece tahmin yapıyorum.

Sena’nın kardeşi Vartolu çıkarsa şaşırmam.

Vartolu aslında ‘Çukur’un çocuklarından mı yoksa?

Vartolu’nun geçmişi fazlasıyla merak uyandırdı.

Vartolu da ‘Çukur’danmış, işler karışık!

Dövmenin sırrı DNA’da ortaya çıkar. Babası mahalleden biridir.