Yeni Gelin birinciliği göğüsledi!

Güncelleme: 15 Ekim 2017 Pazar, 10:42:49

Show TV’nin eğlenceli dizisi Yeni Gelin, dün akşam ekrana gelen 20. bölümüyle izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

YENİ GELİN ADINI ZİRVEYE YAZDIRMAYA DEVAM EDİYOR!

Show TV’nin eğlenceli dizisi Yeni Gelin, dün akşam ekrana gelen 20. bölümüyle izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Dizi, Total’de 6,44 izlenme oranı (rating), 16,66 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. Merakla beklenen bölümün başlamasıyla birlikte #beklemediğimanda etiketi ile Twitter’da izleyiciler, etiket üzerinden yorumlarını paylaştı. Show TV’nin beğeniyle izlenen Yeni Gelin dizisinin başrollerini Jessica May ve Tolga Mendi paylaşırken; dizide Mustafa Avkıran, Sema Keçik, Dağhan Külegeç, Yonca Şahinbaş, Zeynep Kankonde, Lale Başar, Renan Bilek ve daha birçok ünlü oyuncu yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Ersoy Güler ve Tülay Kocatürk üstleniyor.

"Yeni Gelin"in dün akşam ekrana gelen 20. bölümünde, jandarmaların Hazar’ı götürmesiyle Kalender Ağa çileden çıkarken, Bella büyük bir üzüntü yaşadı. Hazar’ı ihbar eden Asiye, Kalender Ağa’nın iyice gözünden düştü. Ayşe, Afet’in evden gitmesini isteyerek, o gidene kadar yemek yemeyeceğini söyledi. Ayşe’nin son hamlesiyle birlikte Gökhan, karısı ve annesi arasında kaldı. Asude’yi konaktan gönderemeyen Kamilla, eşyalarını toparlayarak konağı terk etmek zorunda kaldı. Karadeniz’den gelen davetsiz misafirleri karşısında gören Baran, kaçacak delik arasa da, Kalender Ağa’nın çözümüyle rahat bir nefes aldı. Kalender Ağa, her şeyden habersiz Asude’nin gözüne girmek için her yolu denedi. Bella, Kalender Ağa’nın halasına ilgisini görünce Hazar’a Asude’yle ilgili her şeyi söyledi. Asude’nin tehlikeli yanını öğrenen Hazar çok geçmeden kardeşlerini uyardı. Babalarını karşılarına alan kardeşler aldıkları cevapla şok oldu. Kalender Ağa’nın “Asude Hanım eğlenilecek değil evlenilecek kadın” dediği final sahnesinde Bozok erkekleri şaşkınlığını gizleyemedi.

YENİ GELİN’İN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Show TV'nin kahkaha dolu dizisi "Yeni Gelin"in 21. bölüm tanıtımı yayınlandı. Konak halkının Asude’den çok etkilenen Kalender Ağa’yı engellemek için planlar yaptığı tanıtım eğlenceli görüntüleriyle dikkat çekti.

"Yeni Gelin" yeni bölümü ile 21 Ekim Cumartesi günü saat 20.00'de Show TV’de!

İşte "Yeni Gelin"in 21. Bölüm Tanıtımı!