• Anasayfa /
  • Klavye Delikanlıları oyuncuları kimdir?

Klavye Delikanlıları oyuncuları kimdir?

Güncelleme: 28 Eylül 2017 Perşembe, 09:17:13

  • 1

    Kuzen Volki (Uraz Kaygılaroğlu)

    Küçükken dayısını örnek aldığı için bu hale gelmiştir. Üzerinde anne babadan çok dayının emeği vardır. Özgüveni her daim tavandadır. Ukala’nın önde gidenidir. Dünya yansa umurunda olmaz. Para kazanmak için her şeyi yapar. Nerede çakallık var orada o var. Çok rahat adam satar. Kısacası kötü örnektir. Ama içinde bir yerlerde gizli bir hikaye vardır; onu kötü göstermeyen... Kuzen Volki böyle gelmiş böyle gider. Hayali sınırsız güce ulaşan zengin ve kafasına göre takılan bir adam olmaktır.

     

    Uraz Kaygılaroğlu, İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü mezunudur. 

  • 2

    Seyran (Vildan Atasever)

    Tam bir İzmir kızı. Yeri geldiğinde çok rahat yeri geldiğinde de tersi pis modellerden. Yetişme yurdunda büyümüş. Okumuş. Okuduktan sonra okulun idari personeli olmuş ve zengin öğrencilere çaldığı sınav sorularını satarak ekstra kazanç sağlıyor. Tam bir dolandırıcı. Güzelliği kusurunu örten kadınlardan. Yetimhaneden beraber kaçtığı çocuk ile aşk yaşamış sadece. Çocuk bunu ortada bırakıp ortadan kaybolunca kendi başının çaresine bakmış ve bugünlere gelmiş. Erkeklerden nefret ediyor. İyi ve kaliteli yaşamaktan asla vazgeçmez. Her zaman şıktır. Yemeğin iyisini yer. Beyaz şarap ve şampanya sever.

     

    26 Temmuz 1981 Bursa doğumlu Vildan Atasever, ilk oyunculuğunu Kutluğ Ataman'in yönettiği İki Genç Kız filminde Handan rolü ile oynadı, bu ilk filmi ile 42. Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı. Kadın İsterse dizisi ile büyük bir kitleye hitap etti ve ardından Zeki Demirkubuz'un yönettiği Kader sinema filmi ile 18. Ankara Uluslararası Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı. Erden Kıral'ın yönettiği Gece sinema filmi ile 20. Sadri Alışık Sinema Ödülleri'nde Dram Dalında Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncu ödülünü alan oyuncunun birçok sinema ve dizi projesi bulunmaktadır. Bazı dizi projeleri; Bıçak Sırtı, Samanyolu, Yaz'ın Öyküsü ve en son Muhteşem Yüzyıl'dır.

  • 3

    Kerem Tanrıverdi (Kaan Yıldırm)

    En az Bayram kadar sıkıntılı bir aile yapısı mevcuttur. Pısırık ve kimseye laf geçiremeyen bir babaya, otoriter ve dediğim dedik olmaya çalışan bir anneye sahiptir. Agresifliği ve sorgulayıcılığı buradan gelir. İlişkilerden korkuşu annesinden, hayattan korkusu ise babasına benzemekten gelir. En yakın arkadaşı aşağı yukarı aynı kaderi paylaştığı Bayram’dır. Hayatta en değer verdiği varlık ise kardeşi Tahir’dir. Her kardeşin böyle birabim olsun diyeceği türden bir abi ve Hikayemize tat katacak bir “abi-kardeş” hikayesi. Kerem’in hayali ise bir sürü plaka sahibi olup oturduğu yerden para saymaktır.

     

    1986 doğumlu Kaan Yıldırım, Londra’da Brunel Üniversitesi Pazalama bölümünde eğitim aldı. Ardından oyunculuk eğitimleri almaya başlayan Kaan Yıldırım ilk kez Kayıp dizisinde yer aldı. Televizyonda Ulan İstanbul, Adı Mutluluk ve Kalbim Yangın Yeri yapımlarında oynadı. Yok Artık ve Ümmü Sıbyan: Zifir filmlerinin yapımcısı olan oyuncu Yok Artık 2 filminin hem yapımında hem de oyuncu kadrosunda yer aldı. 2017’de vizyona giren Bölük filminin başrol oyuncularından Kaan Yıldırım Klavye Delikanlıları’nın Kerem’i olarak izleyici karşısına çıkacak. 

  • 4

    Bayram Şeker (Ali Barkın)

    Bayram daha ilk doğduğu andan itibaren anne ve baba baskısı ile büyümüş genç bir kardeşimizdir. “Koşma oğlum terlersin, terlersen hasta olursun, hasta olursun doktor masrafı çıkar”, “Oğlum biz sana güveniyoruz, arkadaş çevrene güvenmiyoruz” diye diye çocuğu farkında olmadan asosyal bir vaziyete getirmişler. Ezik olmuş. “Bu çocuk tam olmamış” denilebilecek modellerden. İnsan içinde nasıl davranacağını bilemeyen, kalabalığa gelemeyen, insanların yüzüne konuşamayıp, bilgisayardan söven bir klavye delikanlısı olmuştur. Hatta bir “TROL” olarak bu işten para kazanıp Amerika’ya kaçmak için yeterli parayı biriktiriyordur.

     

    Ali Barkın 3 Ocak 1985 yılında Ankara'da dünyaya geldi. 2008 yılında ODTÜ İnşaat Mühendisliği ve 2010'da Vancouver Film School, Sinema ve Televizyon oyunculuğundan mezun oldu. 

  • 5

    Hiko Dayı (Rasim Öztekin)

    44 yaşında. Üç tane aynı model pijama kumaşından şalvarı vardır. Sürekli tek renk tişört ve spor giyer. Kafasında kasket. Elinde tesbih. Gözünde güneş gözlüğü. Genç derviş.

    Gelir kaynağı yok. Geçim derdi yok. Yaşama kaynağını insanların hayatını düzeltmeye çalışmaktan alıyor. Müdahaleci. Baskın karakter. Yolunu bulur. Yaşadığı aşkı yüreğine kazır. Kederinde ortağıdır neşenin olduğu gibi. Kulübede yaşar. Aforizmaların üstadıdır.

    Eski sevdası Nergis yıllar sonra tekrar karşısına çıkınca bir süre afallar ama mahalleye yeni taşınacak olan Eczacı Ece hanım, Onun hikayesini finale taşıyacak olan kadındır.

    Hiko dayının hikayesinin finali bir kitapçıda hayranlarına kendi yazdığı kitapları imzalarken sona erecektir.

    1959'da İstanbul'da doğan Rasim ÖztekinGalatasaray Lisesi'nin ardından İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu'ndan mezun oldu. Sahne yaşamında ilk deneyimlerini İstanbul Akademik Sanatçılar Topluluğu ve Kadıköy Halk Eğitim ve Nöbetçi Tiyatro'da amatör çalışmalarla edindi. Usta oyuncu şu anda Show TV'de yayınlanan Klavye Delikanlıları'nda Hiko Dayı karakterini canlandırmaktadır.

  • 6

    Güneş Kirte (Seray Sever)

    Bir dakikası bir dakikasına tutmayan bir ayarsızlık abidesi. Ne yapacağı kestirilemez güçlü bir kadın. silah tutan suç şebekelerine inat, işini eğlenerek yapan ve yaptıranlardan. Temizeller Suç Çetesinin lideri...

     

    1973 doğumlu Seray Sever 1.73 boyunda ve 56 kilodur. Saç rengi sarı, göz rengi yeşildir.