Seda Akman Kalp Atışı'nda!

Güncelleme: 21 Eylül 2017 Perşembe, 09:48:06

Kalp Atışı’nın oyuncu kadrosuna Seda Akman, Bahar'ın annesi Esra karakteri ile dahil oldu.

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Aytaç Çiçek’in yaptığı Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Kalp Atışı’nın oyuncu kadrosuna Seda Akman, Bahar'ın annesi Esra karakteri ile dahil oldu.

Savaşın, bir coğrafyaya getirdiği acıları iyileştirmek Esra için vatana hizmet etmek demektir. Bu uğurda evliliğini ve hatta en önemlisi kızını kaybetmiştir. İdealist biridir. Yıllarca o bölgelerde doktorluk yaptıktan sonra şimdi bizim hastanede çalışmaya başlayacaktır. Sinan’ın dediği gibi geç kalınmış bir geri dönüştür. Bugüne kadar tanık olduğu olaylar onu mükemmel bir cerrah yapsa da anneliği başaramamıştır. Esra'nın hastaneye gelişiyle Eylül’ün de hayatı değişir. Eylül'ü önce kendi kızının yerine koyan Esra'nın gerçekleri öğrenmesi, her şeyi değiştirecektir. Diğer tarafta ise onun acilinde hayatlar kurtarılırken, herkes imkansız denen bir şeyin olmadığını görecektir.

Güçlü kadrosu ile dikkat çeken Kalp Atışı’nda Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’e; Ali Burak Ceylan, Merve Çağıran, Hakan Gerçek, Seda Akman, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Devrim Atmaca, Hasan Şahintürk, Selahattin Paşalı, Başar Doğusoy, Burcu Türünz, Erdem Kaynarca ve Vedat Erincin eşlik ediyor.