Eylül ve Ali Asaf... Part 8

Güncelleme: 14 Kasım 2017 Salı, 12:54:00

  • 1

    Eylül'ün yok saydığı çocukluğunu Ali Asaf ona masumca geri sunmuştu. Ve belki de Eylül hiç olmadığı kadar huzurluydu... Kendini Ali Asaf'ın kollarında uykuya bıraktı. Ali Asaf'sa Eylül'ün duvarlarını indirmenin mutluluğu içerisindeydi.

  • 2

    Eylül bu kez Ali Asaf'ın kazanmasına izin vermişti. Ali Asaf arkasını dönmüş giderken beklenmedik bir şekilde Eylül ona sarıldı ve ikili uzun bir süre böyle kaldı. Ali Asaf'ın mutluluğu yüzünden okunuyordu... 1f493

  • 3

    Ali Asaf, muzipliğinden vazgeçmiyor, 'ne kadar yakışıyoruz' derken Eylül, Ali Asaf'ın sözlerine kayıtsız kalamadı ve gülümsemekten kendini alamadı.

  • 4

    Eylül Oğuz'un teklifi yerine Ali Asaf'ınkini seçmişti. Ali Asaf'ın Eylül'e hazırladığı masalsı sürpriz Eylül'ü çok etkilemişti elbet ama Eylül'ün güzelliği Ali Asaf'ı daha çok etkilemişti. 

  • 5

    Güzel bir akşam yemeğinin ardından sahilde gezinen ikili için romantik anlar gelip çatmıştı. Eylül ilk kez kendini Ali Asaf'a karşı bu kadar korumasız bırakıyordu. Tam birbirlerine karşı olan duygularını perçinleştirmek üzereyken beklenmedik bir son gerçekleşti. Acaba Eylül'ün masalı devam mı edecek yoksa kabusa mı dönüşecek?

    Devamını okumak için tıklayın!