Ali Asaf'la Eylül giderek yakınlaşıyor!

Güncelleme: 14 Ağustos 2017 Pazartesi, 21:25:33

Show TV'nin beğeniyle izlenen dizisi Kalp Atışı’nın 8. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Show TV'nin beğeniyle izlenen dizisi Kalp Atışı’nın 8. bölüm tanıtımı yayınlandı. Yarış sonrası çimlere uzanan Eylül’ün Ali Asaf’ın kollarında dinlendiği; Sinan’ın Eylül’e baskı yapmaya devam ettiği; Mehmet’in borçlarının Eylül için büyük tehlike oluşturduğu görülen tanıtımda; Ali Asaf’ın Eylül’e aynadaki yansımalarını göstererek “görmüyor musun gerçekten ne kadar yakıştığımızı” sözleri dikkat çekti. Her Cuma ekrana gelen ve izleyenleri ekran başına kilitleyen Kalp Atışı’nın sekizinci bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor.

Kalp Atışı’nın Cuma akşamı ekrana gelen yedinci bölümünde, Ali Asaf ve Eylül kaza geçiren Mehmet’e ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı. Fakat Mehmet’in ameliyatına Sinan’ın karışması Eylül’ü çok öfkelendirdi. Ziyanur, Selim’den Eylül’ün hastaneden gönderilmesini istedi. Tekrar hayatına girmek isteyen babasına rest çeken Eylül, bu durumdan çok rahatsız oldu. Ali Asaf’ın milli okçu olan hastası için gerçekleştirdiği uyanık beyin ameliyatı, büyük ilgi uyandırdı. Eylül’e sürpriz doğum günü partisi hazırlamak isteyen Esma, Ali Asaf’tan yardım istedi. Herkesin Eylül’ün yanında olduğu sürpriz gecede Ali Asaf, Eylül’e çocukluğunu hediye etmek için müthiş bir fırsat yakalayarak onu lunaparka götürdü. Parktaki final sahnesinde; Eylül’ün Ali Asaf’ın elini tutarak “bu sefer kazanmana izin vereceğim” dediği anlar izleyenleri ekran başına kilitledi.

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan ve Aytaç Çiçek’in yaptığı Kalp Atışı’nın başrollerinde; Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’e Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Devrim Atmaca, Hasan Şahintürk, Selahattin Paşalı, Başar Doğusoy, Burcu Türünz, Erdem Kaynarca ve Vedat Erincin eşlik ediyor.

Kalp Atışı’nın merakla beklenen yeni bölümü 18 Ağustos Cuma günü saat 20.00'de Show TV'de!

İşte "Kalp Atışı"nın 8. bölüm tanıtımı!