"Sadece kazanacağımı bildiğim kavgalara girerim!"

Güncelleme: 09 Temmuz 2017 Pazar, 12:12:14

Show TV'nin beğeniyle izlenen dizisi Kalp Atışı’nın 3. bölüm tanıtımı yayınlandı. Hastanedeki dengelerin değiştiğinin iyiden iyiye hissedildiği tanıtımda Eylül’ün, hastanenin başarılı cerrahı Oğuz’la girdiği iddia büyük merak uyandırdı.

Show TV'nin beğeniyle izlenen dizisi Kalp Atışı’nın 3. bölüm tanıtımı yayınlandı. Hastanedeki dengelerin değiştiğinin iyiden iyiye hissedildiği tanıtımda Eylül’ün, hastanenin başarılı cerrahı Oğuz’la girdiği iddia büyük merak uyandırdı. Ali Asaf’ın Eylül’e “o zaman benimle çıkar mısın” dediği; Eylül’ün ise Ali Asaf’ın teklifi karşısında şok olduğu tanıtım heyecan yarattı. Her Cuma ekrana gelen Kalp Atışı’nın üçüncü bölümünde neler olacağı şimdiden merakla bekleniyor.

Kalp Atışı’nın ikinci bölümünde, Ali Asaf ve Eylül yıllar sonra aynı hastanede karşı karşıya geldi. Ali Asaf’a saplantılı derecede aşık olan ve Eylül’e karşı lisedeki nefreti devam eden Bahar bu duruma çok tepki gösterdi. Eylül’e karşı nefreti daha da artan Bahar, babasından Eylül’ün hastaneden gönderilmesini istedi. Hastanenin ortaklarından Dr. Sinan Tunç ise kızı Bahar’a, Ali Asaf’la yakınlaşmasını söyledi. Eylül hastane çıkışında yağmurun dinmesini beklerken onu hayranlıkla izleyen Ali Asaf yanına geldi. Şemsiyesini açarak Eylül’ü yağmurdan korumak isteyen Ali Asaf, gözlerini Eylül’den ayıramadı. Aralarındaki çekimin etkisiyle kalp atışının hızlandığı anlarda Eylül, Esma’nın cafesine gitmek için Ali Asaf’ın yanından ayrıldı. Dizinin final sahnesinde Ali Asaf ile Eylül ringde karşı karşıya geldi ve Ali Asaf, Eylül’e evli olmadığını söyledi. Bu duruma tepki vermeden gitmeye yeltenen Eylül’ü tutan Ali Asaf, Eylül’den aldığı darbeyle yere düştü. Bu durumu tersine çeviren Ali Asaf ile göz göze kalan Eylül’ün birbirine yaklaştığı romantik dakikalar izleyenleri ekran başına kilitledi.

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, Kalp Atışı’nın başrollerinde; Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’e Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Devrim Atmaca, Hasan Şahintürk, Selahattin Paşalı, Başar Doğusoy, Burcu Türünz, Ceylan Ceylan, Erdem Kaynarca ve Vedat Erincin eşlik ediyor.