İçerde'de adım adım finale doğru!

Güncelleme: 28 Temmuz 2017 Cuma, 09:33:39

  • 1

    Celal yakalanmış tam hapse girmek üzereyken Davut tarafından kaçırılır. Sarp polis kimliğiyle Celal'in peşine düşer. Tam yakalamak üzereyken büyük bir patlama Celal'in ölmesine neden olur.

  • 2

    Yılmaz Ailesi artık bir arada mutlu günler geçirmenin hayalini kurmaktadır. Ancak Mert ailesinden bir süre ayrı kalmak zorundadır. Önceden yapmış olduğu hatalardan dolayı cezaevine girecektir. Mert hapse girmeden Eylem'e evlenme teklifi etmeye karar verir. Tabi abisi de bu konuda ona yardım eder.

  • 3

    Mert, Eylem'i ilk buluştukları yere, lunaparka götürür. İki aşık geçmişe bir yolculuk yapar. Mert tam Eylem'e evlenme teklifi edecekken en büyük düşmanı Celal ortaya çıkar. Kendisine öldü süsü veren Celal, Yılmaz Ailesinden intikam almak için Mert'i kaçırır.

  • 4

    Mert'in kaçırıldığını öğrenen Sarp, kardeşinin yerini bulmak için Alyanak'tan yardım ister. Alyanak'ın Sarp'ın yardımına yetişmesiyle yalnız kalan Davut kendini vurur. Kardeşinin yerini öğrenemeyeceğini sanan Sarp, Coşkun'un yardımıyla Celal'in yerini öğrenir.

  • 5

    Yılmaz Kardeşler ve Celal son kez yüzleşir. Artık onlar için çıkış yolu yoktur. Sarp ve Mert, Celal'in karşısında onu alt etmeye çalışır. Ekran kararır ve silah sesleri duyulur. Bu çatışma bazılarının hayatarını tamamen değişmesine neden olmuştur.

  • 6

    Celal akli dengesini kaybetmiş bir şekilde en korktuğu yerde cezaevindedir. Geçmişte ölümlerine neden olduğu Melek ve Yusuf Müdür'ün hayaliyledir. Acı geçmişini, yaptığı hataları anlayan Celal bu sefer kendi hayatını bitirmeye karar verir. Artık Kebapçı Celal'in devri bitmiştir.

  • 7

    Yılmaz Ailesi yaşanan bu acılardan dolayı artık güzel günler geçirmek için bir aradadır. Hayatlarını mahveden adam ölmüş, artık onları kimse ayıramaz.