Minik Kalpler için 'İçerde'ydik!

Güncelleme: 28 Temmuz 2017 Cuma, 09:33:54

  • 1

    Show TV'nin fenomen dizisi İçerde, uzun süre hafızalardan silinmeyecek, unutulmaz bir geceyle ekrana veda etti. İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda tüm oyuncuların katılımıyla gerçekleşen büyük final etkinliğinde tüm davetliler, oyuncularla birlikte tek yürek oldular ve unutulmaz hikayenin nasıl bittiğine tanık oldular.

    Büyük Finali Sansürsüz İzle

  • 2

    39 bölüm boyunca 360 derece izleme deneyiminden büyük aksiyon filmlerini aratmayan dev operasyon sahnelerine kadar izleyicilerine pek çok ilki yaşatan İçerde, finaliyle de bu ilklere yenisini ekledi. ‘İçerde’ ekibi, ekran serüvenine dün akşam İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’ndaki görkemli büyük final galasıyla veda etti. Galanın tüm geliri dezavantajlı çocuklar için oluşturulacak ve İçerde projesinin adını taşıyacak rehabilitasyon merkezine aktarıldı. Böylece Türk televizyon tarihinde ilk kez bir dizi adını, sosyal sorumluluk projesi ile yaşatacak.

  • 3

    Başladığı andan itibaren tüm ‘İçerde’ ekibinin kalplerini koydukları ‘Minik Kalpler İçerde’ projesi kapsamında gerçekleşen ‘İçerde’nin büyük finaline basın ve davetlilerin yoğun ilgisi vardı. 

  • 4

    Oyuncuların kırmızı halı geçişinin ardından tüm ‘İçerde’ ekibinin ve konukların salona alındığı etkinlikte fuaye alanında dizinin simgeleri haline gelen Füsun Teyze'nin Evi ve Celal Baba'nın Ofisi dekorları da birebir yerleştirildi. Dizinin hayranları bu alanlarda fotoğraf çektirerek sosyal medyada paylaştı.

  • 5

    Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Tekirdağ Valiliği, MİKA-DER, Show TV ve Ay Yapım ortaklığında başlatılan ‘Minik Kalpler İçerde’ ile büyük bir sosyal sorumluluk projesine imza atan ‘İçerde’ ekibi, dizi kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerle sağlanan geliri, Tekirdağ'da yapılacak MİKA-DER ve İÇERDE Spor Rehabilitasyon Merkezi'ne aktardı. Yaklaşık 2000 kişinin izlediği etkinliğin bilet satışından elde edilen gelir, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde; çocukların yaşam koşullarını iyileştirmek, çocuk ve sevgi evlerinde yaşayan çocukların eğitim, müzik, tiyatro, spor ve psikolojik desteklerle bugünlerine ve geleceklerine hazırlamak amacıyla kurulmuş bir sivil toplum örgütü olan MİKA-DER’in aracılığıyla geleceğin çocuklarına umut oldu. 

  • 6

    Ebru Akel’in sunumuyla gerçekleşen etkinlikte, İçerde dizisinin fenomen olan müziklerine imza atan Toygar Işıklı da özel bir performans sergiledi. 

  • 7

    Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Mustafa Uğurlu, Bensu Soral, Damla Colbay ve diğer tüm ‘İçerde’ oyuncularının salona girmesinden itibaren dizinin sonuna kadar alkışların dinmediği gecede, final anının ekrana gelmesiyle birlikte ‘İçerde’ ekibi, konukları uğurlamak üzere sahneye çıktı. 

  • 8

    Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli’nin mikrofonu ellerine almalarıyla salondan yükselen “Kebapçı Celal nerede?” sorularına, Uğur Yücel’in dizide canlandırdığı Kudret karakterinin şivesi ve ses tonu ile “Kebapçı Celal içerde artık” cevabını vermesi, salonda alkış fırtınası yarattı.

  • 9

    Ay Yapım imzalı ‘İçerde’, hafızalardan silinmeyecek büyük finalle ekrana veda etti. Sarp’ın tutukladığı Celal, hiç beklemedikleri bir anda Yılmaz Kardeşler’le karşı karşıya geldi. 

  • 10

    Hikayenin son perdesinde heyecan ve gerilimin doruk noktasına ulaştığı İçerde’de iki tarafın, birbirlerini yok etmek üzere son kez karşı karşıya geldiği büyük hesaplaşma finale damgasını vurdu.

  • 11

    Merakla beklenen “Yılmaz Kardeşler’den biri ölecek mi?” sorusunun yanıt bulduğu görkemli finalde iki kardeş mutlu son yazdı.

  • 12

    Pazartesi akşamlarının zirvedeki ismi ‘İçerde’nin dün akşam ekrana gelen final bölümü; ABC1 20+'da 10,99 izlenme oranı (rating), 27,63 izlenme payı (share), AB’de 11,87 izlenme oranı (rating), 30,08 izlenme payı (share), Total’de 8,76 izlenme oranı (rating), 22,26 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. İçerde dün akşamki final bölümüyle TT listesine 8 maddeyle girerek bir ilke de imza attı. Listenin başında yer alan #içerdefinal ve #sonkeziçerdeyiz etiketleriyle uzun süre TT gündeminde yer aldı.