İçerde efsane final

Güncelleme: 19 Haziran 2017 Pazartesi, 09:19:42

Ay Yapım imzalı ‘İçerde’, hafızalardan silinmeyecek büyük final bölümüyle ekrana veda edecek.

Ay Yapım imzalı ‘İçerde’, hafızalardan silinmeyecek büyük final bölümüyle ekrana veda edecek. Sarp’ın tutukladığı Celal, hiç beklemedikleri bir anda son hesaplaşma için Yılmaz Kardeşler’le karşı karşıya gelecek. Nefeslerin tutulacağı büyük yüzleşme sonucundaki kayıplar, ekran başındakileri şok edecek.

19 Eylül 2016 Pazartesi akşamı yayın hayatına başlayan ve 38 hafta boyunca milyonları ekran başına kilitleyen fenomen dizi ‘İçerde’, büyük final bölümüyle unutulmaz bir vedaya imza atacak. Celal’in ayırdığı Yılmaz Kardeşler’in hikayesinin son perdesinde heyecan ve gerilim doruk noktasına ulaşacak. Celal’i demir parmaklıklar ardına gönderen Yılmaz Kardeşler, anneleri Füsun ve Eylem’in önünde birbirlerinin özlemiyle geçirdikleri yılların acısını çıkaracaklar. Artık önlerinde hiçbir engel kalmayan Sarp ve Umut’un en mutlu anı, onlardan intikam almaya yeminli Celal tarafından gölgelenecek. Davut’un planı sayesinde Celal’in kaçmayı başardığı sahneler ise büyük aksiyon filmlerini aratmayacak.

 

 

UMUT YENİDEN CELAL’İN ELİNDE!

SARP, UMUT’U İKİNCİ KEZ KAYBETMEMEK İÇİN ZAMANLA YARIŞACAK!

Ekran başındakileri ters köşe hamleleriyle soluksuz bırakan ‘İçerde’de intikam almaya yeminli Celal’in, Umut’un en mutlu gününde karşısına çıktığı an izleyicileri diken üstünde tutacak. Eylem’e evlenme teklifi etmek üzere lunaparka götüren Umut, hayatının en mutlu anında sürpriz bir gelişmeyle sarsılacak. Eylem’e silah doğrultulduğunu fark etmesiyle Celal’in orada olduğunu gören Umut, yeniden Celal’in eline düşecek. Kardeşini kurtarmak için Celal’in peşine düşen Sarp, zamanla yarışırken ekran başındakiler ise büyük bir heyecan ve merakla “Yılmaz Kardeşler’den biri ölecek mi?” sorusunun cevabını bekleyecek. İki tarafın, birbirlerini yok etmek üzere son kez karşı karşıya geldiği büyük hesaplaşma, ‘İçerde’ tarihine damgasını vuracak.

BÜYÜK FİNALDE MİNİK KALPLER İÇERDE!

‘İçerde’ ekibi, bu akşam yayınlanacak final bölümü heyecanını İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek sürprizlerle dolu Büyük Final gecesinde yaşayacak. Ebru Akel’in sunumuyla gerçekleşecek bu unutulmayacak etkinlikte, ‘İçerde’ dizisinin fenomen olan müziklerine imza atan Toygar Işıklı da özel bir performans sergileyecek. ‘İçerde’ ekibinin, 38 hafta boyunca yaşattıkları sürprizlere yenilerini ekleyecekleri gecenin bilet satışlarından elde edilecek gelir, Tekirdağ’da kurulacak MİKA-DER ve İçerde Spor Rehabilitasyon Merkezi’ne bağışlanacak. ‘İçerde’ oyuncularının herkesi davet ettiği, kalplerimizin minik kalpler için atacağı Büyük Final etkinliğinin biletleri Biletix’ten satışa sunulduğu günden itibaren hızla satıldı.

“Mutlu son olacak mı?” Tam bir haftadır sorulan bu soruyu cevaplayacak ‘İçerde’nin sürprizlerle dolu, hafızalardan silinmeyecek büyük final bölümü bu akşam saat 20.00’da Show TV’de ekranlara gelecek.