Zirvenin ismi Yeni Gelin!

Güncelleme: 11 Haziran 2017 Pazar, 13:49:46

Show TV’nin kahkaha dolu dizisi “Yeni Gelin”in dün akşam ekrana gelen bölümü tüm kişilerde birinciliği göğüsledi

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, başrollerini Jessica May ve Tolga Mendi’nin paylaştığı usta oyuncu kadrosunda Mustafa Avkıran, Sema Keçik, Dağhan Külegeç, Yonca Şahinbaş, Zeynep Kankonde, Lale Başar ve Renan Bilek’in yer aldığı Show TV’nin kahkaha dolu dizisi “Yeni Gelin”in dün akşam ekrana gelen bölümü tüm kişilerde zirveye oturdu. Total’de 5.73 izlenme oranı (rating), 15.96 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsleyen Yeni Gelin’in dün akşam ekrana gelen bölümü, #birgünherkes etiketi ile Twitter’in Türkiye gündeminde uzun süre TT listesinde kaldı.

Yeni Gelin'in dün akşam ekrana gelen bölümünde, Kamilla’nın altınları kaçırmaya çalışması başına bela oldu. Bunun üzerine Kalender, Kamilla’nın ellerini kelepçeleyerek Kamil’le yüzleştirdi. Kamilla, hapse girmediği için sevindi fakat Kalender’in verdiği ceza ile hevesi kursağında kaldı. Konağın tüm kadınları Kalender’in verdiği cezadan çok mutlu oldu ve Kamilla’ya kök söktürdü. Cezaları devam ettiği için Kalender’in eşleri bu durumun tadını çıkaramadı. Kadınlar bunun hırsıyla kendi aralarında kavga etti. Bella ve Hazar tarafındaysa işler bambaşka bir hal aldı. Doktor, Bella’nın hamile kalmasının riskli olduğunu ve ameliyat olması gerektiğini söyledi. Bunun üzerine ameliyat olmak istemeyen Bella, Hazar’la karşı karşıya geldi. Bella'nın “Anne olmak istiyorum” diyerek tepkisini gösterdiği final sahnesi izleyenlerde heyecan yarattı.

SEZON FİNALİ TANITIMI MERAK UYANDIRDI!

Dizinin yayınının ardından gelecek hafta ekrana gelecek sezon finalinin tanıtımı yayınlandı. Bella ve Hazar’ın çocuk isteği ne olacak, konak kadınlarının mücadelesi devam edecek mi, Ferhat ile Şirin’in aşkında son durum ne gibi pek çok sorunun yanıt bulacağı Yeni Gelin, sezon finali tanıtımıyla konaktaki tüm düğümler çözülüyor dedirtti.

Yeni Gelin sürprizlerle dolu sezon finaliyle Cumartesi günü saat 20.00'de Show TV'de ekrana gelecek.