Celal, Sarp ve Mert'in gerçeği bildiğini öğrendi!

Güncelleme: 07 Haziran 2017 Çarşamba, 15:28:15

  • 1

    Ay Yapım imzalı ‘İçerde’nin dün akşam ekrana gelen bölümünde Füsun ve Umut’un (Mert) tam 20 yıl sonra birbirlerine kavuştukları an, ekran başındakileri gözyaşlarına boğdu. Ancak bu anın tek tanığı izleyiciler değildi. Milyonları ekran başına kilitleyen duygu yüklü kavuşma anına Celal de şahit oldu. 

     

  • 2

    Ekranların fenomen dizisi ‘İçerde’nin dün akşam yayınlanan bölümünde Sarp ve Umut’un (Mert) kavuşmasının ardından heyecanla beklenen büyük buluşma ekrana geldi. Sarp’la kardeş olduklarını öğrendiği ilk andan beri içindeki anne hasretinin yangına dönüştüğü Mert, tam 20 yılın ardından annesine kavuştu. Celal’in karşısında açığa çıkmamak için bu özlemiyle mantığı arasında büyük savaş veren Mert, soluğu Füsun’ların saklandığı evin önünde aldı. 

  • 3

    Nefeslerin tutulduğu bu dakikalarda, tam iki gün içinde 3.5 milyondan fazla görüntülenen fragmandaki o beklenen sahne ekranlara geldi. Sarp’ın, Mert’e “Umut” dediğini duyan Füsun, yaşadığına inanmaktan asla vazgeçmediği oğluna kavuştu. Mert ile Füsun’un birbirlerine sıkıca sarıldıkları ve 20 yılın acısını çıkardıkları an ekran başındakileri gözyaşlarına boğdu. Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli ve Nihal Koldaş’ın büyüleyici performanslarıyla ölümsüzleştirdikleri bu duygu yüklü sahneye dair, sosyal medyada #annem etiketi altında binlerce yorum paylaşıldı. 

  • 4

    Eylem’in kendisiyle ilgili yaptığı haberin internette yayınlanmasıyla deliye dönen Celal, Eylem’i ortadan kaldırmak üzere harekete geçti. Ancak attığı her adımda Sarp’ın ondan önce davranması Celal’in içine şüphe tohumları ekti. Yeşim’i Mustafa’dan ayırması karşısında Mert’in verdiği tepki ise bu durumu güçlendirdi. Mert’in sadakatinden emin olamayan Celal, final sahnesinde annelerine sarılmış halde gördüğü Sarp ve Mert’in büyük gerçeği öğrendiğini keşfetti. Ekran başındakileri şoke eden bu gelişmenin devamında yaşanacaklar yeni bölümde ekranlara gelecek. 

  • 5

    Pazartesi akşamlarının zirvedeki ismi ‘İçerde’nin dün akşam ekrana gelen bölümü;  AB’de 10,37 izlenme oranı (rating), 26,27 izlenme payı (share), ABC1 20+'da 10,20 izlenme oranı (rating), 24,82 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. #annem etiketi ile 47.460 tweet atılırken, Twitter'ın Türkiye gündeminde 14 saat 25 dakika, dünyada ise 6 saat 55 dakika TT listesinde kaldı.

  • 6

    Ekran serüveninde tam 37 haftayı geride bırakan ‘İçerde’de gerçekler ortaya çıktıkça heyecan ve gerilim de tırmanıyor. Yeni bölümden yayınlanan ilk sahne, “Yılmaz Kardeşlerin gerçeği bildiğini öğrenen Celal şimdi ne yapacak?” sorusuyla ilgili ipuçları veriyor. Celal’in, Sarp ve Mert’i kaçırması şimdiden büyük merak uyandırdı.

  • 7

    19 Haziran’a çok az kaldı! İçerde dizisi büyük finale doğru ilerlerken, bugünün çocuklarına umutlu bir gelecek verebilmek için çalışmaya son sürat devam ediyor. Yayın hayatına başlamadan illüstrasyonlarıyla gündeme gelen dizinin bu unutulmaz illüstrasyonlarının ve posterinin basılı olduğu hediyelik ürünler ‘Minik Kalpler İçerde’ için satışa sunuluyor. 

  • 8

    www.buldumbuldum.com/icerde linki üzerinden alabileceğiniz çantadan rozete, bardak altlığından kupaya kadar pek çok ürünle hem ‘İçerde’yi ölümsüzleştirebilir hem de Tekirdağ’da kurulacak spor rehabilitasyon merkezi için siz de bir tuğla ekleyebilirsiniz.