Günün sonunda yine Celal kazandı!

Güncelleme: 07 Haziran 2017 Çarşamba, 15:26:32

İçerde'nin 38. bölümünden ilk sahne yayınlandı. Sarp ve Mert Celal'in eline düşüyor

Show TV'nin Ay Yapım imzalı, Pazartesi akşamına damga vuran dizisi "İçerde"nin 38. bölümünden ilk sahne yayınlandı. Alyanak’ın “günün sonunda yine Celal kazandı. İşte felsefeni doğru seçemezsen başına gelecek budur!” diyerek, baygın halde olan Sarp ve Mert’i gösterdiği tanıtım izleyenlerde merak uyandırdı.


İçerde"nin bu akşam ekrana gelen 37. Bölümünde Yılmaz Biraderler, Celal’e karşı güçlerini birleştirdi. Kudret’in ölümüyle en büyük düşmanını ortadan kaldıran Celal, Sarp’tan intikamını almak üzere harekete geçti. Eylem’in kendisiyle ilgili yaptığı haberin internette yayılması Celal’in sinirlerini alt üst etti. Celal, Eylem’in cezasını kesmek üzere Davut’u görevlendirdi. Mert ise Eylem’in haberinin yayınlandığını Yeşim’den öğrendi ve onun için çok endişelendi. Eylem ve annesinin tehlikede olduğunu anlayan Sarp, Davut'u yakaladı ama annesinin ısrarıyla gitmesine göz yumdu. Haluk, Feridun Müdür’le konuşup Sarp’ın polis olduğunu öğrendi. Bu sırada hayatını ondan çalan Celal’in yanında oyun oynamak zorunda olan Mert, hayatının en zor sınavını verdi. Füsun ve Mert'in yıllar sonra gözyaşlarıyla birbirine kavuştuğu; iki kardeşin annelerine sarıldığı sırada, Celal'in uzaktan nefretle onları izlediği final sahnesi izleyenleri ekran başına kilitledi.


Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ve iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Uğur Yücel, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alırken yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar üstleniyor.