Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi Yeni Gelin

Güncelleme: 04 Haziran 2017 Pazar, 11:47:46

Yeni Gelin'in dün akşam ekrana gelen bölümü birinciliği göğüsledi!

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, başrollerini Jessica May ve Tolga Mendi’nin paylaştığı oyuncu kadrosunda Mustafa Avkıran, Sema Keçik, Dağhan Külegeç, Yonca Şahinbaş, Zeynep Kankonde, Lale Başar ve Renan Bilek’in yer aldığı Show TV’nin kahkaha dolu dizisi “Yeni Gelin”in dün akşam ekrana gelen bölümü tüm kişilerde zirveye oturdu. Total’de 6.44 izlenme oranı (rating), 16.86 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsleyen Yeni Gelin’in dün akşam ekrana gelen bölümünde #kaçamazsın etiketi ile Twitter’in Türkiye gündeminde uzun süre TT listesinde kaldı.

Yeni Gelin'in dün akşam ekrana gelen bölümünde Kalender, konaktaki kadınların planını en sonunda anladı ve onlara büyük bir ceza verdi. Kadınlar cezaya daha fazla tahammül edemedi ve soluğu Baran’ın evinde aldı. Hazar’ın çocuk sahibi olma meselesine el atan Kağan, Hazar'ı Kamuran’a götürmeyi teklif etti. Bunu duyan Bella, sinirlerine hakim olamadı ve Hazar'la araları açıldı. Konaktaki kadınların evlerini terk etmesine neden olan altınları Kamilla aldı ve kimseye aldırış etmeden gizli gizli kaçma planları yaptı. Baran, Kamilla’nın kaçmasına yardımcı oldu ve onu altınlarla birlikte tekneye götürdü. Tekne hareket edeceği sırada kaptan kılığına giren Kalender, şapkasını çıkardı ve Kamilla’ya doğru ‘’istikamet nereye bayan’’ dedi. Karşısında Kalender'i gören Kamilla’nın şok içinde kaldığı final sahnesi izleyenlerde Yeni Gelin’de şenlik var dedirtti.

YENİ BÖLÜM TANITIMI MERAK UYANDIRDI!

Dizinin yayınının ardından gelecek hafta ekrana gelecek bölümünden yayınlanan ilk tanıtım izleyenlerde merak uyandırdı. Altınları çalarken yakalanan Kamilla’nın, ceza olarak yeni gelin ilan edildiği eğlenceli tanıtım izleyenleri ekran başına kilitledi.