Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi Yeni Gelin!

Güncelleme: 28 Mayıs 2017 Pazar, 12:37:38

Show TV'nin kahkaha dolu dizisi "Yeni Gelin"in dün akşam ekrana gelen bölümü total kategorisinde zirveye oturdu.

ALTIN SEVDASI KADINLARIN BAŞINA İŞ AÇTI!

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, başrollerini; Jessica May ve Tolga Mendi paylaştığı usta oyuncu kadrosunda Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç, Sema Keçik, Lale Başar, Renan Bilek, Yonca Şahinbaş, Burçin Bildik, Zeynep Kankonde, Esin Gündoğdu ve Murat Kocacık'ın yer aldığı Show TV'nin kahkaha dolu dizisi "Yeni Gelin"in dün akşam ekrana gelen bölümü tüm kişilerde zirveye oturdu. Total'de 7,28 izlenme oranı (rating), 17,07 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsleyen Yeni Gelin dün akşam ekrana gelen bölümünde #ayrılıkzor etiketi ile Twitter'ın Türkiye gündeminde uzun süre TT listesinde kaldı.

Yeni Gelin'in dün akşam ekrana gelen bölümünde konaktaki kadınlar buldukları altınları gizlice konağa getirdi. Kamilla’nın kendini aklaması Türkmen’in hüküm giymesine sebep oldu. Bunun üzerine Kalender Türkmen’i affetmedi ve büyük bir ceza verdi. Ferhat ile Şirin’in ayrılığı ikisini de derinden etkiledi. Çocukları olması için düzenli ilaç kullanması gereken Hazar bir türlü ikna olamadı ve Bella’yla araları bozuldu. Ramazan ayının gelişiyle birlikte konakta huzur, birlik ve beraberlik rüzgarları esti. Altınların varlığı ise kadınların iç huzurunu giderek bozdu. Buldukları defineyle ilgili efsanelerden çok etkilenen Ayşe uyurken bir anda pencerenin çarpma sesiyle uyandı ve odasında bir çuval altın gördü. Olayın şokuyla, bahçeye çıkan Ayşe’nin karşısında ona doğru gelen Gülyabani’yi gördüğü ve korkudan bayıldığı final sahnesi izleyenleri ekran başına kilitledi.

 

FERHAT İLE ŞİRİN’DEN MUHTEŞEM DÜET!

Yeni Gelin’in dün akşam ekrana gelen bölümüne damga vuran sahnelerden biri de Ferhat ile Şirin’in düeti oldu. Çiftin, “Ayrılık Zor” isimli şarkıyı seslendirdiği duygusal sahneler büyük beğeni topladı. Hakan Tunçbilek ve Batuhan Fırat imzalı şarkının “Ayrılık zor biliyorum, Belki hala seviyorum seni, Her geçen gün biraz daha kırılıyorum, Mutlu son yok mu bize?” sözleri ise dikkat çekti.

YENİ BÖLÜM TANITIMI MERAK UYANDIRDI!

Dizinin yayınının ardından gelecek hafta ekrana gelecek bölümünden yayınlanan ilk tanıtım izleyenlerde Yeni Gelin’de heyecanın bitmeyeceğini gösterdi. Bella’nın gelinlerle birlikte Hazar ile Kağan’ın peşine düştüğü heyecan dolu yeni tanıtım izleyenlerde merak uyandırdı.

Yeni Gelin'in sürprizlerle dolu yeni bölümü 3 Haziran Cumartesi günü saat 20.00'de Show TV'de ekrana gelecek.
İşte "Yeni Gelin"in 13. Bölüm Tanıtımı!