Yeni Gelin zirvede!

Güncelleme: 07 Mayıs 2017 Pazar, 11:56:16

Show TV'nin kahkaha dolu dizisi "Yeni Gelin"in dün akşam ekrana gelen bölümü ile tüm kişilerde zirveye oturdu

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, başrollerini; Jessica May ve Tolga Mendi paylaştığı usta oyuncu kadrosunda Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç, Sema Keçik, Lale Başar, Renan Bilek, Yonca Şahinbaş, Burçin Bildik, Zeynep Kankonde, Esin Gündoğdu ve Murat Kocacık'ın yer aldığı Show TV'nin kahkaha dolu dizisi "Yeni Gelin"in dün akşam ekrana gelen bölümü ile tüm kişilerde zirveye oturdu. Total'de 6,56 izlenme oranı (rating), 15,96 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsleyen Yeni Gelin’in dün akşam ekrana gelen bölümünde #mutluolunca etiketi ile Twitter'ın Türkiye gündeminde uzun süre TT listesinde kaldı.

BELLA’YI BEKLEYEN SÜRPRİZ!

Yeni Gelin'in dün akşam ekrana gelen bölümünde Nazgül, canına kıymak isterken bebeği olacağını öğrendi. Bu durum Kağan’ın Nazgül ile Elmas arasında kalmasına neden oldu. Yeni bebek müjdesi, konaktaki kadınların elini güçlendirdi. Konak halkı Kalender’den aldıkları icazetle Elmas’a hayatı zindan etmeye karar verdi. Kağan, Elmas’ın daha önce pavyonda çalıştığını öğrendi ve şok oldu. Heyecanın eksik olmadığı bölümde Bella’nın bebeğinin olamayacağını öğrendiği final sahnesi izleyenleri ekran başına kilitledi.

YENİ BÖLÜM TANITIMI MERAK UYANDIRDI!

Dizinin yayınının ardından gelecek hafta ekrana gelecek bölümünden yayınlanan ilk tanıtım izleyenlerde yeni gelinde heyecanın bitmeyeceğini gösterdi. Bella’nın kısır olduğunun ortaya çıktığı yeni tanıtım izleyenlerde merak uyandırdı.