Korkut Dede, Bozok Konağını karıştırıyor!

Güncelleme: 04 Mayıs 2017 Perşembe, 11:15:14

Yeni Gelin'in 9. Bölümünde neler olacak?

Nazgül, Kağan'ın konağa Elmas'ı getirmesi ile bu duruma dayanamayıp canına kıymak istemiştir ancak başka bir can taşıdığını öğrenmiş, yaşama yeniden tutunmuştur.

Nazgül'ün hamile olması konakta büyük bir sevinç yaşatırken Kağan'ın tüm düşündükleri alt üst olmuştur. Bir yanda Elmas ve Nazgül arasında kalmıştır. Bebek müjdesi kaynanaların eline büyük bir koz verirken Kalender Ağa'nın da onayı ile konağın kadınları Elmas'a hayatı zindan etmek için harekete geçmiştir. Elmas, Bella gibi dayanıklı bir yeni gelin değildir.

Kamilla'nın başı ise Kalender Apğa'nın babası Korkut Dede ile beladadır. Korkut Dede, Kamilla!yı eski eşi aşık olduğu biricik Yaylagül sanıyordur. Zararsız olan bu karıştırma önceleri böyle görünse de daha sonra Kamil'in canını epey sıkacaktır. 

Asiye, Möteber ve Ayşe'nin resmi nikahtan vazgeçmesi Kalender Ağa'yı oldukça mutlu etmiştir. Havalarında güzel olmasını fırsat bilerek tüm aileyi pikniğe götürmeye karar verir. Piknikte aile bağlarının pekişeceğini düşünüyordur. Ancak kadınların piknikte buldukları yiyeceği kendi bildikleri gibi hareket etmeleri oralığın karışmasına sebep olur. Konak sakinleri, kendilerini yeniden hastahanede bulur. 

Tüm bunları atlatıp evlerine dönen Bozok Konağı sakin bir gün beklerken birden yine karışır. Elmas'ın geçmişindeki sırlar birbir ortaya çıkar! Ve Kağan bu sırları öğrendiğinde büyük bir şok yaşar ne yapacağını şaşırır. Bella ise bir başka konu da hayatının şokunu yaşamıştır. Hayatta en çok istediğini dileğinin gerçekleşmeyecek olmasını öğrenmiştir.