Büyük sır açığa çıktı

Güncelleme: 11 Nisan 2017 Salı, 12:42:31

Büyük sırrı öğrenen Melek, Mert ve Sarp'a gerçeği söyleyecek mi?

Melek, Sarp ve Mert'in kardeş olduğunu öğrendi 

Ay Yapım imzalı ‘İçerde’nin dün akşam yayınlanan bölümünde nefesler tutuldu ve birkaç gündür sosyal medyaya da damgasını vuran #enbüyüksır açığa çıktı. Melek, Sarp ve Mert’in kardeş olduğunu öğrendi. "İçerde"nin dün akşam ekrana gelen bölümü AB’de 9,15 izlenme oranı (rating), 20,05 izlenme payı (share), ABC1 20+'da 8,91 izlenme oranı (rating), 18,21 izlenme payı (share) ile nefes nefese izlendi. #enbüyüksır etiketi ile ise 23.087 tweet atılırken, Twitter'ın Türkiye gündeminde 14 saat 15 dakika, Dünyada ise 4 saat 10 dakika TT listesinde kaldı.

Pazartesi akşamlarının zirvedeki dizisi ‘İçerde’nin dün akşam ekranlara gelen bölümü başladığı andan itibaren izleyiciler ekrana kilitlendi ve “Sarp ve Mert’in kardeş olduğunu kim öğrenecek?” sorusunun cevabını merakla bekledi. Heyecanın doruk noktasına ulaştığı final sahnesinde öldüğünü sandığı Coşkun’la yüzleşen Melek, Sarp ve Mert’in kardeş olduğunu öğrendi. Sarp ile Coşkun’un telefon konuşmasına tanık olduktan sonra onun Sarp’tan ne istediğini öğrenmek için elinde silahla Coşkun’un karşısına çıkan Melek, bu sarsıcı gerçekle hayatının şokunu yaşadı. Dizinin önümüzdeki hafta ekrana gelecek bölümünde, ‘Melek, bu gerçeği iki kardeşle paylaşacak mı?’ sorusunun cevabı merakla beklenecek.

CELAL, SAVAŞTA BÜYÜK YARA ALDI!

Handan’ın ölümüyle birlikte Celal, Sarp ve Mert’e açık savaş ilân eden Kudret, Mert’i kaçırarak Celal’i tuzağa düşürdü. Kudret’in elinden kurtulmayı başaran Mert’in, yerde yatan Celal’i görmesiyle Kudret’i vurması, akıllara Kudret’in Mert’e nasıl karşılık vereceği ve hastanede yaşam savaşı veren Celal’in akıbeti gelecek bölümde ekranlara gelecek.

SARP, GÖZÜNÜ KARARTACAK!

Yeni bölümden ekrana gelen sahnede Sarp, polis kimliğini tehlikeye atacak. Celal’in evine gidip Melek’le konuşmaya kararlı olan Sarp, Melek’i ve kardeşi Umut’u (Mert), Celal’in elinden almak için gözünü karartacak.

‘İçerde’nin yeni bölümü 17 Nisan Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de ekranlara gelecek.