Show TV'ye ödül yağmuru!

Güncelleme: 02 Nisan 2017 Pazar, 13:32:37

Show TV’nin reyting rekorları kıran dizisi 'İçerde', 'Yılın Dizisi' ödülüne layık görülürken, başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy da 'Yılın Erkek TV Dizi Oyuncusu' s

Magazinci.com’un geleneksel hale getirdiği “17. Yıl İnternet Medyası Magazin Oskarları Yılın En iyileri Ödül Töreni” çok sayıda ünlü ismin katılımıyla gerçekleşti.  Müzik, TV dizisi, sinema ve medya dallarında başarılı olan isimlere ödüllerin verildiği bu önemli gecede Show TV ve Habertürk TV de ödüle layık görüldü.


Show TV’nin reyting rekorları kıran dizisi 'İçerde', 'Yılın Dizisi' ödülüne layık görülürken, başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy da 'Yılın Erkek TV Dizi Oyuncusu' seçildi. 'Yılın Çocuk Programı' ödülünü ise Show TV'de Evrim Akın’ın sunumuyla ekrana gelen 'Çocuktan Al Haberi' programı kazandı.

Habertürk TV’de ekrana gelen, Didem Arslan Yılmaz’ın sunuculuğunu yaptığı Türkiye’nin Nabzı, “Yılın Haber-Tartışma Programı” ödülüne layık görüldü. Ödülünü alan Yılmaz, bugünlerde yapılması en zor olan programlardan birinin tartışma programları olduğunu ve gerilimli anları yönetirken bu ödülün kendisini motive edeceğini söyledi. Çok güzel bir ekiple çalıştığını dile getiren Yılmaz, teşekkürlerini iletti. Habertürk ekranlarının sevilen programı 'Oylum Talu ile Burası Haftasonu' ise 'Yılın Hafta Sonu Programı' seçildi. Oylum Talu bu ödülü ilk defa aldığını dile getirerek, mutluluğunu paylaştı. Yoğun katılımın olduğu gece renkli görüntülerle sona erdi.