Celal ve Kudret'in düşmanlığının nedeni ortaya çıktı!

Güncelleme: 18 Nisan 2017 Salı, 17:55:21

İçerde, dün akşam ekrana gelen heyecan dolu yeni bölümünü ile yine zirvede!

İçerde'nin dün akşam yayınlanan bölümünde izleyici eski dostlar Celal ve Kudret'in nasıl düşmana dönüştüklerinin yanıtını buldu.

 

Bölümde uzun yıllar önce Celal'in kız kardeşi Nermin ile Kudret'in birbirlerini sevdikleri ortaya çıktı.  Celal'in bu ilişkiye onay vermemesiyle Nermin'in intihar etmesi iki dostu düşmana dönüştürdüğü belli oldu.

 

Unutulmaz sahnede Nermin'in ölümüyle Kudret'in de ölmek istediği ancak morga girmesine rağmen ölmediğini Kudret, Celal'e anlattı. Nermin'in mezarı başında buluşan iki ezeli düşmanın birbirlerine meydan okuduğu unutulmaz sahnede Celal ve Kudret'in savaşının çok sert geçeceğinin sinyalleri verildi. 

 

TÜM KATEGORİLERDE BİRİNCİ!

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler'in yer aldığı Show TV'nin fenomen dizisi "İçerde"nin dün akşam ekrana gelen bölümü AB’de 12,79 izlenme oranı (rating), 28,45 izlenme payı (share), ABC1 20+'da 11,57 izlenme oranı (rating), 24,53 izlenme payı (share), Total’de ise 9,35 izlenme oranı (rating), 20,43 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi.

 

"FİLM BAŞLIYOR" SOSYAL MEDYAYI SALLADI!

 

İçerde, dün akşam ekrana gelen heyecan dolu yeni bölümünde  #filmbaşlıyor etiketi ile 24.702 tweet atıldı. Twitter'ın Türkiye gündeminde 13 saat 55 dakika, Dünyada ise 5 saat TT listesinde kaldı.

 

VE CELAL'LE SARP HAPİSTE!

 

Bölümde, Celal ve Sarp'ın, Tahsin'i vurduğu sahte görüntüler internete düştü. Celal ve ardından Sarp cinayet suçlamasıyla tutuklanarak hapishaneye girdi. Yayınlanan flashback sahnesiyle görüntüleri Sarp'ın planladığı oyunla internete verdiği ortaya çıktı. İzleyiciyi şoke eden bölümde Sarp, gerçek görüntüleri ele geçirdikten sonra Yusuf Müdür'e, kardeşi Umut'un karşılığında Celal'e özgürlüğünü vereceğini söylemesi heyecan yarattı. Ardından ekranda 16 saat önce yazmasıyla Celal'in gerçek görüntüleri bulması için Mert'i görevlendirdiği ortaya çıktı. Final sahnesinde görüntülerin peşine düşen Mert, Kudret'e deşifre oldu!

 

YENİ BÖLÜMDEN İLK SAHNE HEYECANI DORUĞA TAŞIDI!

 

Dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölümünden ilk sahne heyecanı doruğa taşıdı. Ekrana gelen sahnede Yusuf Müdür, Sarp'ın annesi Füsun'a oğlunun tetikçi değil gizli görevde olan namuslu bir polis olduğunu itiraf etti.

 

Her dakikası soluk soluğa izlenen İçerde’nin yeni bölümü 20 Mart Pazartesi günü saat 20.00’da Show TV’de ekrana gelecek.