Yeni Gelin'e muhteşem gala yemeği!

Güncelleme: 12 Mart 2017 Pazar, 10:52:57

Show TV’nin şehirli genç kızın yeni gelinlik hallerini komedi şeklinde ele alan dizisi ‘Yeni Gelin’ ilk bölümüyle ekrana damga vurdu.

İLK BÖLÜMÜ BİRLİKTE İZLEDİLER!

HEYECANLA BEKLENEN DİZİNİN İLK BÖLÜMÜ BÜYÜK YANKI UYANDIRDI!

Show TV’nin şehirli genç kızın yeni gelinlik hallerini komedi şeklinde ele alan dizisi ‘Yeni Gelin’ ilk bölümüyle ekrana damga vurdu.

Yeni Gelin dizisinin tüm oyuncuları, yapım ve prodüksiyon ekibi dün akşam düzenlenen gala yemeğinde Adana'da bir araya geldi. Yapımcı Ali Gündoğdu'nun ev sahipliğindeki yemeğe Show TV Genel Müdürü Suavi Doğan, dizinin yönetmeni ve senaristi Ersoy Güler, dizinin başrol oyuncuları Jessica May ve Tolga Mendi’nin yanı sıra Mustafa Avkıran, Sema Keçik, Dağhan Külegeç, Lale Başar, Renan Bilek, Yonca Şahinbaş, Şilan Makal, Bahar Süer, Zeynep Kankonde, Esin Gündoğdu, Murat Kocacık, diğer oyuncular ve senaryo ekibi katıldı. İlk bölüm izlemesi öncesinde basın mensuplarının karşısına çıkan 'Yeni Gelin’ oyuncularının bir hayli heyecanlı oldukları da görüldü. İlk bölümüyle gece boyunca Twitter’da 'Trend Topic' listesinde yer alan diziye, sosyal medya kullanıcıları tam not verdi. İlk bölümün sona ermesiyle birlikte oyuncular ve set ekibi birbirlerini alkışlayarak başarılarını kutladılar.

Set ekibi ile beraber dizinin ilk bölümünü Adana’da izleyen oyuncular, çok heyecanlı olduklarını ve 7’den 70’e herkesi ekran başına toplayacak bir projede yer almanın mutluluğunu dile getirdiler. Şehirli bir genç kızın kayınvalideleri ile yaşadığı sorunları komik biçimde ele alan dizi Cumartesi akşamlarınıza tat katacak.