Bir Deli Sevda'dan Dev Kadro

Güncelleme: 23 Mart 2017 Perşembe, 11:18:00

Show TV'nin yeni dizisi 'Bir Deli Sevda' iddialı kadrosuyla çekimlere başladı.

Pastel Film’in hazırladığı, Show TV'nin merakla beklenen 'Bir Deli Sevda' isimli dizisinin çekimleri başladı. Başrollerini Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, Erdinç Gülener, Cankat Aydos ve Deniz Uğur’un paylaştığı dizide usta oyuncular Zafer Algöz ve Erkan Can da yer alıyor.

İddialı kadrosuyla yakında izleyicileriyle buluşmaya hazırlanan Bir Deli Sevda dizisinin çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. Dizinin oyuncu kadrosunda Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, Erdinç Gülener, Cankat Aydos, Deniz Uğur, Itır Esen, Mehmet Esen, Esra Kızıldoğan, Sermet Yeşil, Deniz Özerman, Zuhal Yalçın, Tolga Evren, Seren Deniz Yalçın’ın yanısıra usta oyuncular Zafer Algöz ve Erkan Can da yer alıyor.

Yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün, yönetmenliğini Hakan İnan’ın üstlendiği, senaryosunu Korcan Derinsu ve Cihan Çalışkantürk'ün yazdığı Bir Deli Sevda'nın öykü sahibi ve senaryo süpervizörü ise Esin Gök.

GENÇ BİR KADININ AŞKLA SINANAN ÖYKÜSÜ

Yakında Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak olan dizinin konusu ise şöyle; Bahar (Cansu Tosun), İstanbul'un kenar mahallerinden biri olan Telli Kavak'ta annesi Nermin'le (Esra Kızıldoğan) birlikte yaşamaktadır. Babası Cengiz’i (Erdinç Gülener) öldü bilen Bahar'ın tek amacı hasta annesine daha iyi bir yaşam sunmaktır. Mahalleden arkadaşı Kemal'in (Cankat Aydos) kendisine olan aşkını görmezden gelen Bahar, hiç beklemediği bir anda karşısına çıkan Mehmet'e (Erkan Kolçak Köstendil) aşık olur. Mehmet'in hayatına girişiyle kendini bir deli sevdanın içinde bulan Bahar'ın hayatı öğrendiği sırlarla alt üst olacaktır.