Pazartesinin galibi yine İçerde!

Güncelleme: 08 Aralık 2016 Perşembe, 10:56:35

"İçerde", tüm kategorilerde izlenme rekorlarını kırarak, birinciliği göğüsleyip zirveye adını tekrar yazdırdı.

Show TV'nin 12. bölümü ile ekrana gelen fenomen dizisi "İçerde", tüm kategorilerde izlenme rekorlarını kırarak, birinciliği göğüsleyip zirveye adını tekrar yazdırdı.

 

SOSYAL MEDYA "BEN KİMİM" DEDİ!

 

İçerde, dün akşam ekrana gelen heyecan dolu yeni bölümünde  #BenKimim etiketiyle sosyal medyada uzun süre TT oldu. #BenKimim etiketi ile 49.771 tweet atılarak Twitter'ın Türkiye gündeminde 16 saat 15 dakika, Dünyada ise 8 saat 5 dakika kaldı. Bölümün unutulmaz sahnelerinden olan Coşkun'un Mert'i arayıp seni hatırladım deyip Mert'e annen, baban hatta ağabeyin vardı deyip telefonu kapattığı, Mert'in hıçkırıklara boğulduğu sahne izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

 

TÜM KATEGORİLERDE BİRİNCİ!

 

Yayınlandığı ilk günden itibaren herkesi ekran başına kilitleyen "İçerde", dün akşam yayınlanan 12. bölümüyle reyting sıralamasında zirveye oturdu. "İçerde", AB’de 12,99 izlenme oranı (rating), 29,10 izlenme payı (share), ABC1 20+ 'da 12,74 izlenme oranı (rating), 26,51 izlenme payı (share), Total’de ise 10,04 izlenme oranı (rating), 22,80 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi.

 

BEN KİMİM?

Yusuf’un, Necip Uyanık kılığına girdiğini anlayan Sarp, müdürle yollarını ayırdı. Yusuf Müdür, Mert'in Umut'u bulmak için yaptırdığı DNA testini öğrendi ve Sarp'ı tekrar buluşmaya ikna etti. Sarp Celal'in bir sevkiyat işine gireceğini öğrenip hala içerdeyim diyerek sevkiyat zamanını Yusuf Müdür'e söyledi. Ancak Yusuf Müdür baskına gittiğinde Sarp'ın ona doğru sevkiyat yerini söylemediğini anladı. Bu arada Mert, Eylem ile birlikte Coşkun'un peşine düştü. Coşkun, takip edildiğini anladığında Eylem'i haberi yaptırmak için kaçırdı ve Mert'in oraya gelmesi için adamına kendini takip ettirdi. Coşkun'un Mert'i küçükken dövdüğü gibi sopayla dövdüğü sahne ve final anında Mert'e senin annen, baban hatta bir ağabeyin bile vardı deyip telefonu kapattıktan sonra Mert'in "Kimim lan ben" diye ağladığı duygusal anlar izleyenleri ekran başına kilitledi. Dizinin çarpıcı bölüm finalinin ardından ekrana gelen 13. Bölüm sahnesi ise izleyicilerde büyük merak uyandırdı. Sarp'ın kardeşi umut'la konuştuğu sahne, duygusallığı pekiştirirken sonraki bölüm için de heyecanı körükledi. Yurtdışında özellikle Amerikan dizilerinde uygulanmaya başlanan, bir sonraki bölümden bir sahnenin önceden yayınlanması anlamına gelen "sneak peek", bundan sonra her hafta düzenli olarak İçerde dizisinde de  uygulanacak.

Ay Yapım imzalı, iki kardeşin birbirlerini bulma hikayesini konu alan İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor. Yönetmenliğini Uluç Bayraktar yaparken, senaryosunu Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor.

"İçerde" yeni bölümü ile 12 Aralık Pazartesi günü Saat 20.00'de Show TV'de!

İşte "İçerde"nin 13. Bölümünden ilk görüntüler!