"Yurtdışında dövüş eğitimi aldım"

Güncelleme: 01 Kasım 2016 Salı, 16:12:26

Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi ‘içerde’nin yıldızı Çağatay ulusoy, önceki akşam Kuruçeşme’de görüntülendi. Ulusoy, “Kamera arkasına biraz merakım var, bi

‘İçerde’ dizisiyle çok konuşulan yakışıklı aktör Çağatay ulusoy, önceki akşam Kuruçeşme’deki inari restaurant’ta arkadaşlarıyla bir araya geldi. iki saatlik keyifli yemeğin ardından mekândan çıkan ulusoy, çıkışta gazetecilerin röportaj isteğini kırmayarak soruları yanıtladı. “Çok çalıştığımız için fazla çıkamıyorum, bu yüzden sizlerle karşılaşamıyoruz” diyen oyuncu, ‘İçerde’ hakkında “Dizimiz gayet iyi gidiyor, gelen tepkilerden çok memnunuz. iyi bir ekip ile çalışıyoruz, zaten kamera arkası uzun yıllardır birlikte olduğu için et ve tırnak gibiler. herkes kimden ne istediğini iyi biliyor, seri bir şekilde çekimleri yapıyoruz” dedi. Arsenal’de forma giyen mesut Özil, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından ‘İçerde’yi izlediğ bir anı paylaşmıştı. Bu paylaşımdan haberdar olduğunu belirten Ulusoy, “Kendisine teşekkürlerimizi sunuyorum, bugün sette bunu konuştuk. Ona da başarılar diliyoruz, o bizim gururumuz” dedi.

‘DÖVÜŞ EĞİTİMİ ALDIM’

Dizinin aksiyon sahnelerindeki başarısıyla da adından söz ettiren Ulusoy, “Yurtdışında silah kullanma ve dövüş sanatları ile alakalı eğitim aldım, ön hazırlığım oldu. İlk kez böyle bir karakteri canlandırdığım için hâlâ çalışmalara devam ediyorum” dedi. Senaryo yazmaya başladığını belirten oyuncu, “Kamera arkasına biraz merakım var, uygun zamanlarda bir şeyler karalıyorum. her şey kısmet” dedi.

'Tek düşüncem işimi iyi yapmak'

Aşk hayatında uzun süredir sessiz olan Çağatay Ulusoy, hayatında kimsenin olmadığını belirtirken, “Şu an iş olduğu için yoğunluktan bir şey düşünmüyorum. Tek düşündüğüm işimi iyi yapabilmek. Elimden geldiği kadar odak noktamı işimde tutmaya çalışıyorum. Aşk için zaman söylenmez tabii şu an gördüğünüz gibi kendi halimdeyim” dedi.

‘ŞARKI SÖYLEMEYİ SEVİYORUM’

İçerde’ dizisinde ‘Ela Gözlüm’ türküsünü seslendirdiği sahne çok beğenilen oyuncu, “Senaryoda yeri varsa şarkı söylemeyi seviyorum” dedi. evde yalnız olduğu zamanlarda da şarkı söylediğini dile getiren ulusoy “Ne hisettirdiği önemli. Ben şarkı söylerken kendimi iyi hissediyorum” şeklinde konuştu.

Nuri ALTUNTAŞ/ HT MAGAZİN