Rıza ve Gözde de İçerde!

Güncelleme: 01 Kasım 2016 Salı, 16:14:04

SHOW TV’nin ilk bölümüyle izleyicilerden tam not alan dizisi ‘İçerde’, iki yeni isim ve sürprizlerle örülü senaryosuyla milyonları yine ekrana kilitleyecek. Rız

SHOW TV’nin ilk bölümüyle izleyicilerden tam not alan dizisi ‘İçerde’, iki yeni isim ve sürprizlerle örülü senaryosuyla milyonları yine ekrana kilitleyecek. Rıza Kocaoğlu’nun Celal’in (Çetin Tekindor) soğukkanlı bir katil olan sağ kolu Davut, Gözde Kansu’nun ise Celal’in hırslı eşi Yeşim karakteriyle kadrosuna dahil olacakları dizide Sarp, öldü bildiği erkek kardeşinin hayatta olduğuna dair ipuçları ele geçirecek.

 

 Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği İçerde’nin başrollerinde; Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Mustafa Uğurlu, Bensu Soral, Damla Colbay, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor.

 

İçerde”nin 2. bölümünde; Öldü zannettiği kardeşinin yaşadığına dair bir ipucu yakalayan Sarp kontrolünü kaybeder. Yusuf Müdür'le kurdukları plandan vazgeçme noktasına gelmiştir. Ya köstebek olarak kardeşinin izini sürüp onu bulmaya çalışacaktır ya da öfkesine mağlup olup kardeşini kaçıran Kebapçı Celal’le yüzleşecektir. Öte yandan Mert, annesi olduğunu bilmediği Füsun’la ve Eylem’le giderek tehlikeli bir şekilde yakınlaşmaya başlar. Polisin içindeki Mert’le, mafyanın içindeki Sarp’ın sırları giderek açığa çıkma noktasına gelir.

 

 

İçerde”, iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatacak yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'de Show TV’de!