Cesur Yürek’in zamanlaması mükemmel

Güncelleme: 11 Ağustos 2016 Perşembe, 10:47:20

Onur Tuna, Hüseyin Avni Danyal ve Ruveyda Öksüz’ü başrollerinde izleyeceğimiz ‘Cesur Yürek’ çok yakında Show TV'de!

Yeni sezonun en çok merak ettiğim işlerinin başında, Onur Tuna, Hüseyin Avni Danyal ve Ruveyda Öksüz’ü başrollerinde izleyeceğimiz ‘Cesur Yürek’ geliyor.

İlk tanıtımı önceki akşam yayınlandı.

 

Diyaloglar dikkat çekiciydi:

-Vatanın mı sevdiklerin mi?

-Vatanım da sevdiklerim de benim şerefimdir.

-Şerefin yarımı olmaz.

-Vatanım için ölürüm, sevdiklerim için öldürürüm.

55 saniyelik tanıtım, dizinin de özeti gibiydi. Kısa ama etkileyiciydi. Diyalogdan da anlaşılacağı üzere vatanı ve sevdikleri arasında seçim yapmaya zorlanan bir fedainin öyküsünü ekrana taşıyacak dizi.

AŞK ÖYKÜSÜ DE VAR

Tabii söz konusu vatan olunca bölgesel sorunlar, uluslararası siyaset ve stratejiler de işin içine girecek. Kurtlar Vadisi hattında bir iş özetle. Zaten proje, Vadi’den ayrılıp kendi şirketleri Fark Film’i kuran Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan’ın imzasını taşıyor. Şaşmaz ve Özdener ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’la ilgilendikleri için proje Cüneyt Aysan-Ozan Aksungur ikilisinin kaleminden çıkacak. Sadece erkeklerin izleyeceği bir dizi olmayacak bu. Tutkulu bir aşk öyküsünü de anlatacak.

15 Temmuz darbe girişiminin ülkemiz üzerinde nasıl oyunlar oynandığını bir kez daha en acı yüzüyle gösterdiği bir dönemde izleyiciyle buluşacak Cesur Yürek. Yani zamanlaması mükemmel. Show TV, böyle bir proje için en doğru adres. Onur Tuna da doğru isim olduğunu daha ilk anda gösterdi. Rolüne hem girmiş hem de çok yakışmış. Hüseyin Avni Danyal’ı konuşmaya gerek bile yok. Varlığı yeter. Ruveyda Öksüz ise dizinin sürpriz ismi. nasıl bir performans ortaya koyacağını ben de merak ediyorum. Yeni tanıtımları ve ilk bölümü merakla bekliyorum.

Mustafa DOĞAN